Top 5 cele mai bune filme de comedie din toate timpurile

Top 5 cele mai bune filme de comedie din toate timpurile
Foto: Captura Youtube

În topul căutărilor pe internet se regăseste consant cele mai bune filme de comedie din toate timpurile. Acestea nu se demodează niciodată, așa oamenii caută filme de comedie vechi și noi pentru a se relaxa și pentru a se distra.

Top 5 cele mai bune filme de comedie din istorie

Indiferent de perioada în care au apărut, filmele de comedie și-au păstrat autenticitatea peste ani și încă fac parte din categoria celor mai bune filme des vizionate. Iată un top 10 al celor mai bune filme de comedie.

Tăntălăul și Gogomanul

Tăntălăul și Gogomanul este un film de comedie american din 1994 regizat de Peter Farrelly, care a co-scris scenariul alături de Bobby Farrelly și Bennett Yellin. Cei mai amețiti băieți din lume, Lloyd și Harry, fac în timpul unei călătorii, cele mai incredibile idioțenii, imposibil de descris în cuvinte. Lloyd e șofer și într-o zi conduce la aeroport o frumoasă femeie, Mary, care-și uită în mașină servieta cu bani. Deși aleargă după ea, nu reușește să o mai găsească, dar află că a plecat la Aspen. El și Harry decid să-i ducă banii și pornesc la drum cu mașina. Aventurile nu-i ocolesc, cei doi provocându-le, spre necazul celorlalte personaje, și marele haz al spectatorilor, care vor râde cu lacrimi.

Tăntălăul și Gogomanul

The Breakfast Club

The Breakfast Club este un film american de comedie-dramă, în vârstă de 1985, scris, produs și regizat de John Hughes. Film de comedie în care vei urmări povestea unui grup de adolescenți din grupuri sociale diferite, care petrec o sâmbătă de detenție împreună în aceeași sală. Directorul le impune reguli stricte, tinerii rămân o perioadă de timp nesupravegheați, timp în care au loc mai multe dispute. În ciuda tuturor disputelor, în final, între toți se leagă o prietenie strânsă.

The Breakfast Club

The Full Monty

The Full Monty este un film de comedie britanic din 1997 regizat de Peter Cattaneo, cu Robert Carlyle, Mark Addy, William Snape, Steve Huison, Tom Wilkinson, Paul Barber și Hugo Speer. Scenariul a fost scris de Simon Beaufoy. Șase șomeri, fără slujbe și fără bani se hotărăsc să scape de sărăcie și să facă striptease. Ei își doresc a fi o variantă a formației Yorkshire, o celebră trupă Chippendales.

The Full Monty

Mrs. Doubtfire

Mrs. Doubtfire este un film de comedie dramatică regizat de Chris Columbus, cu scenariul scris de Randi Mayem Cântăreț și Leslie Dixon, bazat pe romanul Alias Madame Doubtfire de Anne Fine. După ce actorul principal, Robin William, jucat de către Danile Hilliard, pierde custodia copiilor în favoarea fostei soții, acesta se deghizează într-o doamnă în vârstă, respectabilă și vine în fosta locuință pe post de bonă, pentru a fi mai aproape de copiii săi. Scenele memorabile ale filmului sunt atunci când Daniel trebuie să fie în două locuri în același timp, o dată el însuși și altă dată drept bona familiei.

Mrs. Doubtfire

The Hangover

The Hangover este un film american de comedie din 2009 regizat de Todd Phillips. Rolurile principale au fost interpretate de actorii Ed Helms, Zach Galifianakis și Bradley Cooper. Scenariul este scris de Jon Lucas și Scott Moore. Cu două zile înainte de nuntă, Doug împreună cu trei prieteni hotărăsc să meargă în Las Vegas pentru petrecerea burlacilor. Aceștia petrec o noapte de pomină, din care nu își mai aduc aminte prea multe informații, iar dimineața găsesc în baie un tigru și în șifonier un bebeluș de șase luni.

The Hangover

Urmăriți B1TV.ro și pe
`