Top 5 cazinouri cu aplicații mobile în 2020

Top 5 cazinouri cu aplicații mobile în 2020

De la activități administrative până la jocuri, oamenii pot face practic orice cu un telefon. Industria de gambling nu a rămas în urmă, iar jocurile de noroc au devenit foarte repede accesibile și pe smartphone-uri, tablete sau alte device-uri mobile. Avantajele aduse de utilizarea unei aplicații sunt foarte evidente: vei economisi timp și te vei putea bucura de aceleași beneficii și oportunități, în orice moment al zilei.

Dacă vrei să ai câștiguri substanțiale la jocurile de tip cazino din confortul casei tale, atunci e bine să știi că ai la dispoziție două variante: site-urile și aplicațiile mobile. Dacă acum câțiva ani era oarecum dificilă folosirea telefonului mobil pentru jocurile online, iată că în 2020 avem la dispoziție o tehnologie avansată care aduce adrenalina cazinourilor adevărate direct la noi acasă.

Cum folosești o aplicație mobilă pentru cazinoul tău preferat?

E mai simplu decât o joacă de copii! Cauți numele cazinoului în App Store, instalezi aplicația în câțiva pași simpli, te loghezi cu datele tale sau creezi un cont dacă ești client nou, testezi jocurile și începi să câștigi! Majoritatea aplicațiilor sunt compatibile cu orice tip de smartphone, fie el Android sau iOS, important este doar să ai o conexiune stabilă la Internet. Pentru Android, vei instala aplicația de pe site-ul cazinoului respectiv deoarece aplicațiile de jocuri de noroc nu sunt disponibile în Google Store.

După părerea noastră, cel mai bun loc pentru a-ți începe aventura în fascinanta lume a cazinourilor este să te acomodezi cu jocul folosind în primă fază o aplicație mobilă. Vei avea posibilitatea să testezi, să te acomodezi cu regulile jocului, fără niciun fel de presiune. Tu alegi jocul, momentul sau suma de bani pe care o pui la bătaie.

Am pregătit pentru tine o listă a celor mai populare cazinouri online cu aplicații mobile. Și dacă tot suntem la acest capitol, aici găsești cele mai bune oferte bonus fără depunere din România. Pentru alcătuirea acestui top am luat în considerare scorul dat de jucători, calitatea graficii cât și nivelul de siguranță pe care fiecare aplicație îl garantează. Aruncă o privire peste fiecare și alege-o pe cea norocoasă.

Netbet, în topul celor mai bune cazinouri din România

Netbet este prima aplicație mobilă pe care dorim să ți-o prezentăm. Dacă te atrage jocul de ruletă, acesta este locul potrivit pentru tine. Designul unic se remarcă în comparație cu alte cazinouri, creând experiența amețitoare a cazinourilor de top. În aplicație vei găsi o colecție impresionantă de jocuri, iar depunerile și retragerile se efectuează în condiții de maximă siguranță. Dar dacă ar fi să facem o recenzie acestui cazinou, pe primul loc în lista de lucruri care ne plac ar fi ușurința cu care putem folosi aplicația pe smartphone-ul nostru.

Maxbet, lider de piață în industria de gambling românească

Maxbet promite cei mai buni dealeri profesioniști și o atmosferă exact ca în Las Vegas. Noi am testat aplicația și confirmăm că este așa. Un portofoliu extrem de variat de jocuri va satisface preferințele oricărui jucător. Bonusurile de bun venit și cele de fidelitate sunt oferite și în aplicație, nu doar în contul online al cazinoului. Nouă ne-a plăcut mult!

Betano și gama sa largă de jocuri

Betano te ajută să pariezi pe numărul tău norocos în orice moment al zilei și oriunde te-ai afla. Cazinoul online pune la dispoziția noastră o aplicație mobilă foarte bine pusă la punct, cu un design atractiv și ilustrații de înaltă calitate. Toate celelalte beneficii se păstrează la fel ca în varianta website-ului: bonusurile, gama largă de sporturi și scoruri live cât și un număr mare de jocuri de noroc.

Vlad Cazino, primul casino online 100% românesc de pe piață

Vlad Cazino reînvie o legendă și odată cu această aduce și bonusuri tentante. Fie că folosești varianta online a cazinoului pe un laptop sau ai descărcat deja aplicația mobilă, dacă ești jucător nou, Vlad Cazino îți oferă două săptămâni în care poți juca gratuit, fără a crea depozite din banii tăi. Pe lângă live cazino, ai la dispoziție și varianta de Mini Jocuri în categoria Bingo, astfel că în timpul altor jocuri sau în pauze, îți poți spori șansele de câștig prin intermediul Mini Jocurilor. Un new entry în sfera jocurilor de noroc este jackpot poker, numit HexaPro. Noutatea vine din modul de recompensare, ocupantul primului loc luând tot câștigul (winner-takes-all).

Unibet, în top cazinourilor cu bonusuri și turnee atractive

Aplicația Unibet oferă cam tot ce își poate dori un pasionat al jocurilor de noroc: pariuri sportive, statistici și livescore, turnee și ghiduri de cazino, bingo și, evident, poker. Aplicația are un design atractiv, funcționează excelent și cu siguranță te va face să simți atmosfera din cazinourile americane. Vei beneficia de toate bonusurile și avantajele cu care Unibet ne-a obișnuit deja. Noi zicem că merită să descarci aplicația, ție îți rămâne doar să te convingi că avem dreptate.

Piața de gambling pe mobil, în continuă creștere

Fie că vorbim de poker, ruletă sau de alte jocuri apreciate în lumea gambling-ului, nu întâlnim diferențe notabile între variantele online (jucate din browser direct pe site) și cele oferite de aplicațiile mobile. Jocurile funcționează la fel, iar grafica este la un nivel calitativ foarte înalt.

Ca și în cazul cazinourilor online, îți recomandăm să alegi cu grijă aplicațiile pentru telefonul mobil. Evită copiile sau programele care nu au clar menționate condițiile de joc sau datele de identificare ale furnizorului de jocuri online. Îți recomandăm să joci responsabil și să folosești doar aplicații care pun accent pe setările de siguranță a datelor și banilor.

Nu întotdeauna avem timpul necesar pentru a ne deplasa la un cazino, chiar dacă poate simțim că e ziua noastră norocoasă sau poate doar vrem să ne relaxam un pic. Folosind aplicațiile mobile însă, e ca și cum am avea cazinoul nostru disponibil în orice moment al zilei sau al nopții fără a depune niciun efort.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`