Top 3 cele mai bune branduri de vitrine de băuturi în care să investești pentru afacerea ta

Top 3 cele mai bune branduri de vitrine de băuturi în care să investești pentru afacerea ta

Dacă deții un bar, un restaurant, o terasă, o cofetărie sau orice alt tip de local unde servești clienților tăi băuturi și vrei să-ți expui produsele într-o vitrină unde ei să aibă acces facil, atunci studiază acest top al celor mai renumite branduri în domeniu și alege la final ceea ce ți se potrivește.

Înainte de a începe lectura însă, ține cont de faptul că vitrinele de băuturi nu sunt niște frigidere obișnuite, ci niște aparate destinate păstrării produselor în condiții optime de temperatură pentru un timp scurt, ele nefiind la fel de performante ca o combină frigorifică de uz casnic sau un frigider industrial.

De asemenea, toate produsele despre care vom vorbi în rândurile ce urmează, pot fi achiziționate online, din magazinul TechStore.Ro Magazin Electrocasnice, de unde poți cumpăra pentru afacerea ta și multe alte electronice și electrocasnice de o calitate excepțională, la prețuri convenabile. Acestea fiind spuse, iată care sunt la ora actuală cele mai apreciate 3 branduri de vitrine de băuturi:

#1 Tecfrigo

Când investești într-o vitrină de băuturi Tecfrigo, ai garanția că investești în calitate. Aceste aparate nu sunt nici pe departe cele mai convenabile ca preț de pe piață, dar eficiența lor de răcire depășește cu mult performanțele produselor asemănătoare. Foarte generoase ca dimensiuni, vitrinele Tecfrigo pot fi des observate în mini sau supermarketuri deoarece au o capacitate mult mai mare decât produsele altor branduri de același tip. Din acest motiv, chiar dacă din punct de vedere al prețului costă aproape dublu decât alte vitrine pentru băuturi, datorită volumului lor, sunt în final o achiziție profitabilă.

Mai mult, pentru că în cazul acestui brand accentul cade în primul rând pe funcționalitate, chiar și mini vitrinele de băuturi Tecfrigo, folosite la maxima lor capacitate, pot fi utilizate pe post de frigidere veritabile, putând răci aerul din interior până la o temperatură de -18 grade Celsius.

#2 Severin

Severin oferă o soluție practică și convenabilă celor care au nevoie de o vitrină frigorifică pentru băuturi, dar nu pun un accent deosebit nici pe aspect și nici pe volum. Minimaliste până în cele mai mici detalii, vitrinele frigorifice Severin sunt produse în Germania și au o tradiție pe piața aparatelor de înghețat și congelat mai veche de o sută de ani.

Primele produse marca Severin au fost lansate în anul 1892 și de atunci și până în prezent s-au remarcat prin calitatea și fiabilitatea pe care o oferă.

#3 Exquisit

Exquisit este un brand de vitrine de băuturi care se remarcă atât prin design-ul lor, cât și prin capacitățile de stocare. În general, vitrinele frigorifice Exquisit de dimensiuni mari au un aspect curat, cu linii bine definite și suprafețe cu o textură care se potrivește în orice interior. De asemenea, concentrate în special pe utilizarea spațiului pe verticală, majoritatea lor se aseamănă cu niște frigidere obișnuite, fiind foarte potrivite pentru localurile modeste ca suprafață, în care mai important decât locul de prezentare a băuturilor este cel de luat masa.

Mai mult, în ideea de a veni cu o soluție viabilă și pentru cei care nu-și doresc în barul sau în salonul restaurantului lor un aparat frigorific obișnuit, Exquisit fabrică și mini răcitoare de băuturi cu un aspect retro, linii curbe, frumos rotunjite, dar și culori precum roșu sau negru, ușor de asortat în localurile cu personalitate.

TECHSTORE.Ro este un lant de magazine de electrocasnice premium in franciza cu peste 10 ani de experienta in Romania ce are ca obiect principal de activitate comercializarea de electrocasnice de lux de la producatori internationali de prestigiu precum HITACHI, IoMabe, Bertazzoni, ILVE, LOFRA Italy, Fulgor Milano, Foster Italy, Bompani Modena, Smalvic, TecnoGas, Baraldi Milano, Tecfrigo si multe alte electrocasnice atat pentru uz casnic cat si semiprofesional si profesional .

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
14:15 - Nicole Kidman spune că „rezistă cu greu” după moartea mamei ei: „Mi-aș dori ca mama să fie aici”
14:09 - Ce au discutat Vladimir Putin și Elon Musk în secret. Îngrijorări serioase privind securitatea internațională
14:06 - 7 persoane arestate pentru amenințări cu moartea împotriva directorului artistic de la Jocurile Olimpice. Thomas Jolly, acuzat că a batjocorit un moment sacru pentru creștini
13:55 - Patru astronauți blocați în Spațiu, pe ISS, după problemele tehnice ale Starliner, s-au întors în sfârșit pe Pământ
13:40 - Rareș Bogdan: România trece prin transformări uluitoare. Nu ne putem permite să pierdem bani din PNRR și nici să fragilizăm această graniță unde suntem ostași străjeri pentru Europa și NATO (VIDEO)
13:39 - Alexandru Dimitriu (USR): „Este inadmisibil să vii din serviciile secrete să intri în politică sau foști politicieni să intre în serviciile secrete”
13:19 - Rareș Bogdan: Avem cel mai pregătit om care să asigure echilibru în următoarea perioadă de cinci ani de zile a României, generalul Ciucă. Alianța dintre PSD și AUR nu e o curiozitate pentru noi (VIDEO)
13:18 - Un senator din SUA a murit la câteva săptămâni după ce a căzut într-o piscină goală în timp ce conducea o mașină de tuns iarbă. El va apărea pe buletinele de vot
13:18 - Scandal la Episcopia Sălajului: Vicarul instituției, reținut după ce ar fi furat din vistierie o sumă uriașă de bani
12:54 - Pensionarii care vor primi o pensie mai mică sau deloc în noiembrie. Ce spune Casa de Pensii despre aceste cazuri