Avocatul Tonel Pop, după audierea familiei criminalului din Caracal: Soția lui Dincă a aruncat, a distrus, a alterat probe. Rămâne de văzut dacă voit sau nu

Avocatul Tonel Pop, după audierea familiei criminalului din Caracal: Soția lui Dincă a aruncat, a distrus, a alterat probe. Rămâne de văzut dacă voit sau nu
Foto: captură B1TV

Familia lui Gheorghe Dincă a fost audiată joi aproximativ 9 ore la sediul DIICOT din Bucureşti! La final, Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, a arătat că soţia suspectului din cazul Caracal a distrus sau alterat probe care ar fi fost utile în dosar, dar nu poate spune dacă a făcut-o cu intenţie.

„Ce pot să vă mai spun e că, în mod clar, și prin ce a declarat, și prin ceea ce rezultă din ceea ce au spus celelalte persoane, clar această doamnă a aruncat probe, a alterat probe, a distrus probe. Este de văzut dacă cu intenție, voit, nevoit, obligată, din greșeală, dar vă spun că este o întreagă nebunie”, a susţinut Tonel Pop.

Avocatul susţine că soţia lui Gheorghe Dincă minte şi şi-a schimbat complet declaraţia faţă de prima audiere.

„În momentul în care am început să pun întrebări, s-a stricat treaba, a început să tremure, să se înroșească, a început să răspundă în aceeași frază cu trei contradicții, a început să nege, să revină și ceea ce pot să vă spun, ca să nu intru în amănunte care țin de un anumit secret, vreau să vă spun că, din punctul meu de vedere, această doamnă minte într-un hal fără de hal, sunt contraziceri extraordinare între declarațiile lor. În momentul în care am început să pun eu întrebările, declarația a fost întoarsă, nu a avut nimic de-a face, deci s-a schimbat totalmente față de ceea ce a declarat prima dată”, a arătat Tonel Pop.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`