Tochitura cu mămăligă, mâncare de lux la Mamaia. Cât a ajuns să coste la un restaurant mediu

Publicat: 29 06. 2023, 14:18
Sursa foto: unsplash

Prețurile pe litoralul românesc sunt exagerat de mari și îi sperie pe turiștii care vor să ajungă în vacanță la malul Mării Negre.

Au apărut diferite informații privind prețurile uriașe la restaurante, în princiu la cele din Mamaia, conform Ziare.com.
Tochitura cu mămăligă, un fel de mâncare foarte apreciat, a ajuns să coste mult prea mult.

60 de lei tochitura cu mămăligă

De exemplu, la un restaurant mediu din Mamaia, o familie cu doi adulți și doi copii plătește la o masă, doar pentru felurile principale, între 200 și 250 de lei.
O tochitură dobrogeană cu mămăligă a ajuns să coste aproape 60 de lei (59,90 de lei), iar cel mai ieftin preparat este 50 de lei.