Toate parcurile și locurile de joacă din Sectorul 4 al Capitalei, închise pe perioada stării de urgență (VIDEO)

Toate parcurile și locurile de joacă din Sectorul 4 al Capitalei, închise pe perioada stării de urgență (VIDEO)

Parcurile și locurile de joacă din Sectorul 4 al Capitalei sunt închise pe perioada stării de urgență, începând de duminică.

Primăria Sectorului 4 a luat această decizie atât pentru implementarea exigențelor cuprinse în ordonanța militară nr. 2 din 2020 emisă în contextul epidemiei de COVID-19, cât și pentru că un număr mare de oameni nu au respectat, zilele trecute, recomandările autorităților în privința distanțării sociale.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Potrivit unui comunicat de presă, hotărârea privește și parcurile pe care le are în administrare primăria (Parcul Lumea Copiior și Parcul Orășelul Copiilor), și cele aproximativ 250 de locuri de joacă pentru copii aflate în vecinătatea blocurilor de locuințe, precum și spațiile de relaxare destinate oamenilor de vârsta a treia (foișoarele și locurile de fitness în aer liber).

Măsura închiderii parcurilor și a locurilor de joacă va rămâne valabilă pe întreaga perioadă în care România se va afla în stare de urgență pentru o gestionare mai bună a situației generate de noul coronavirus.

În aceste condiții, Primăria Sectorului 4 roagă cetățenii să respecte cu strictețe recomandările autorităților medicale și de ordine publică și să limiteze la maximum posibil deplasările care pot fi amânate.

Totodată, instituția amintește faptul că potrivit ordonanței militare nr. 2/2020, începând de astăzi, de la ora 22.00, deplasările în afara domiciliului sau rezidenței vor fi interzise pe timpul nopții și restricționate în timpul zilei pentru persoanele care nu au un motiv întemeiat de a-și părăsi gospodăria.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`