Toate focoasele furate au fost găsite într-un depozit din Chitila

Toate focoasele furate au fost găsite într-un depozit din Chitila
Foto: presaonline.com

Toate focoasele furate, sâmbătă, dintr-un tren ce se îndrepta spre Bulgaria au fost găsite într-un depozit abandonat din Chitila, județul Ilfov, conform Mediafax. Acestea au fost găsite de un echipaj SRI care a izolat zona pentru investigații.

Trei dintre cele patru lăzi au fost găsite nedesfăcute, în timp ce a patra era desigilată.

Patru lăzi cu focoase pentru rachete au fost furate, sâmbătă, dintr-un tren ce se îndrepta către Bulgaria, pentru a livra transportul unei companii de peste Dunăre.

Deși încărcătura era păzită de zece jandarmi, hoții au reușit să scape fără a fi văzuți, dispariția lăzilor fiind sesizată în Gara Stănești.

Armamentul furat nu reprezintă niciun pericol, fiind de fapt doar carcasele rachetelor, neavând niciun fel de încărcătură explozibilă.

Jandarmii precum și mecanicul și ajutorul de mecanic au fost audiați în legătură cu acest caz. Autoritățile au luat în calcul și posibilitatea ca lăzile să fi fost furate de hoții de fier vechi.

Compania bulgară Sage a comunicat faptul că 80 de focoase ce îi erau destinate au fost furate în timp ce transportul se afla în România.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`