Toate detaliile despre Spitalul de Psihiatrie Săpoca: Angajații au încasat 5 milioane de lei luna trecută / Declarațiile de avere NU sunt publicate, cum cere legea, pe motiv că rubrica de pe site ar fi în construcție

Toate detaliile despre Spitalul de Psihiatrie Săpoca: Angajații au încasat 5 milioane de lei luna trecută / Declarațiile de avere NU sunt publicate, cum cere legea, pe motiv că rubrica de pe site ar fi în construcție

Spitalul de Psihiatrie Săpoca din județul Buzău a cheltuit, în luna iulie, 5,92 de milioane de lei, din care aproximativ cinci milioane de lei pentru salarii și contribuții aferente salariilor, potrivit supervizor.ro citat de g4media.ro.

ROMÂNIA, ÎN LACRIMI: FLORIN PIERSIC JR., MESAJ DESPRE MOARTEA TATĂLUI SĂU …E EXTREM DE DUREROS

Restul de aproape 920.000 de lei s-au dus către alimente, medicamente, utilităţi şi altele. Spitalul raportează 830 de paturi peste 16.000 investigaţii de laborator efectuate lunar, care apar în prezentarea de pe net.

ADIO, RONA HARTNER! VESTEA TRISTĂ DESPRE MAREA ACTRIȚĂ A FOST CONFIRMATĂ! CU REGRET VĂ ANUNȚĂM CĂ…

Personalul are obligația de a publica declarațiile de avere, dar chiar și așa aceste documente nu sunt postate pe site-ul unității medicale pe motiv că rubrica ar fi în construcție.

DECIZIE DE ULTIMĂ ORĂ! METODA PRIN CARE MIHAI CONSTANTINESCU VA FI SCOS DIN COMĂ, DE CĂTRE MEDICI. NU E GLUMĂ!

Totuși, există o categorie denumită „venituri salariale lunare”, acolo unde sunt publicate salariile personalului – ultima actualizare fiind făcută în luna mai. De acolo aflăm că un medic primar (Psihiatrie I – acuți) câștigă între 18.353 lei şi 18.064 lei, în timp ce un director medical încasează 16.995 de lei, iar un manager 15.796 de lei.

Sunt peste 700 de poziţii active, mai notează Supervizor, de unde se înţelege că la această unitate medicală lucrează peste 700 de persoane. Sau, poate mai corect spus, acest spital plăteşte salarii pentru peste 700 de persoane, notează Supervizor.ro.

Spitalul de Psihiatrie Săpoca din județul Buzău a fost scena unei tragedii cutremurătoare, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Un pacient, în vârstă de 38 de ani, a omorât patru pacienți, rănind alți opt cu un stativ de perfuzie. (Detalii AICI) Toți pacienții au fost transferați în Capitală, în stare gravă. (Detalii AICI)

După ce a anunțat inițial că va trimite Corpul de Control din Ministerul Sănătății pentru a demara o anchetă la această unitate medicală, Sorina Pintea a hotărât să meargă personal acolo pentru a vedea cum se desfășoară ancheta de investigare. Între timp, demnitarul a și ajuns acolo și a mărturisit că, în opinia ei, tragedia putea fi evitată. (Detalii AICI)

În acest context, Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL, a solicitat demisia ministrului Sănătăţii, Sorina Pintea, după masacrul de la Spitalul de Psihiatrie Săpoca din Buzău. Liberalul o acuză pe ministrul Sănătății că este preocupată doar de imagine, la scurt timp după ce aceasta a an unțat că va trimite corpul de control la spitalul de psihiatrie. (Detalii AICI)

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`