TIR-urile care ies din țară prin Vama Giurgiu – Ruse au de așteptat aproximativ 100 de minute

TIR-urile care ies din țară prin Vama Giurgiu – Ruse au de așteptat aproximativ 100 de minute
Foto: Captură B1 TV

TIR-urile care ies din România, prin Punctul de Frontieră Giurgiu – Ruse, formează cozi de aproximativ șase kilometri, pe prima dandă de mers a DN 5. Timpul de așteptare la Punctul de Frontieră este de aproximativ 100 de minute, iar circulația la intrarea în Giurgiu este de dirijată de polițiști, informează Agerpres.

Cozi de aproxiamtiv 100 de minute la Vama Giurgiu – Ruse

„În această după-amiază a sosit la frontieră un număr mare de TIR-uri de marfă, iar acest lucru, coroborat cu faptul că partea bulgară a mai avut de efectuat unele lucrări de amenajare a carosabilului pe Podul Prieteniei, că bulgarii verifică fiecare şofer dacă are de plătit amenzi încasate pe teritoriul Bulgariei şi se face şi triajul epidemiologic, a dus la formarea de cozi”, a precizat purtătoarea de cuvânt a ITPF Giurgiu, Andreea Bicu, pentru sursa citată mai sus.

1.348 de TIR-uri s-au prezentat la Vama Ruse în ultimele 24 de ore

Potrivit sursei citate mai sus, în ultimele 24 de ore, numărul TIR-urilor care s-au prezentat la ieşirea din România prin PTF Giurgiu-Ruse 1.348, pe sensul de intrare a fost de 947.

Timpul de așteptare la punctul de control al pașapoartelor este de 100 de minute pe sensul de ieșire din România și de 40 de minute pe sensul de intrare în țară, dinspre Bulgaria.

În ceea ce privește autoturismele care au tranzitat prin Punctul de Frontieră Giurgiu – Ruse, acesta a fost redus. În ultimele 24 de ore au trecut 193 de autoturisme spre Bulgaria și au intrat în țară 212 autoturisme dinspre Bulgaria.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`