Timișoara: Medic estetician fals. A făcut intervenții fără autorizație

Timișoara: Medic estetician fals. A făcut intervenții fără autorizație
Sursa foto: Freepik

O femeie din Timișoara care se dădea drept medic estetician a efectuat operații de remodelare, întreținere coporală și alte intervenții de estetică fără să aibă autorizație.

Se dădea drept medic estetician

Procurorii au făcut percheziții la casa și cabinetul femeii. Anchetatorii au aflat că femeia exercita meseria de medic de estetică, făcea operații de remodelare, întreținere corporală și diverse intervenții estetice, fără să fie autorizată. De asemenea, nici spațiul în care își desfășurare activitatea infracțională nu era autorizat, conform observatornews.

„În fapt, într-un spațiu neautorizat și neadecvat, aceasta ar fi efectuat tratamente de rejuvenare cu fillere (acid hialuronic), toxină botulinică (botox), mezoterapie, topire de grăsime cu diferite substanțe speciale, pentru care legea prevede calitatea de medic cumulată cu o competență specială recunoscută, femeia neavând absolvită nicio facultate de medicină și nefiind activă în niciun colegiu al medicilor din România”, transmite Poliția Timiș.

În urma perchezițiilor, polițiștii au luat monster de instrumentar medical și substanțe specifice intervențiile estetice pentru a continua ancheta.

Femeia este cercetată pentru sâvărșirea infracțiunii de exercitare fără drept a unei profesii.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:06 - Reacțiile Marei Bănică, după ce a văzut scene degradante cu Raluca Pastramă, surprinse chiar de fostul soț. „M-a marcat foarte tare ce am văzut”
20:57 - Copilul care a tras cu arma în trafic era cu mama lui în mașină. S-a ales cu dosar penal
20:49 - Robert Sighiartău (PNL): „Povestea asta cu dăm premierul la alt partid, ca să arătăm că împărțim puterea, este o formă de manipulare tocmai ca să nu trezească aceeași frică și teamă pe care poporul, pe bună dreptate, o are față de PSD” (VIDEO)
20:47 - Sighiartău (PNL): „PSD se pregătește deja de planul de rezervă, acela de a guverna cu AUR. Sigur, o altă formulă de AUR – încearcă prin Târziu, prin alți lideri să guverneze după alegeri cu acest partid” (VIDEO)
20:26 - Germania a înregistrat primul caz de variola maimuței. Varianta virusului este mai periculoasă
20:21 - Un român a rămas fără mașină și fără o geantă plină de bani, după ce polițiștii au descoperit ce ascundea
20:14 - Vlad Nistor, despre acuzațiile PNL la adresa PSD: Asta ar fi, cred eu, cel mai înfiorător lucru care i s-ar putea întâmpla poporului român (VIDEO)
19:58 - Pensionarii care au primit bani mai mulți din greșeală nu trebuie să îi returneze
19:51 - Nicușor Dan: „Nimeni nu verifică activitatea de urbanism a primăriilor de sector, instituțiile de control nu funcționează” / Despre acuzația că nu vrea să mai dea autorizații de construire: „E propaganda speculatorilor imobiliari” (VIDEO)
19:47 - Populația Ucrainei a scăzut alarmant de la începutul invaziei ruse. Numărul ucrainienilor care au intrat ilegal în România