Detalii GROAZNICE. Educatoarea din Timişoara a povestit cum şi-a omorât fetiţa de patru ani

Detalii GROAZNICE. Educatoarea din Timişoara a povestit cum şi-a omorât fetiţa de patru ani

Oana Neţ, educatoarea din Timişoara care şi-a ucis fiica în vârstă de patru ani, a fost arestată preventiv pentru 30 de zile. Decizia Tribunalului Timiș nu este definitivă și poate fi contestată la Curtea de Apel Timişoara.

Femeia a recunoscut în fața procurorilor că și-a ucis fiica.

Potrivit opiniatimisoarei.ro, înainte de a fi dusă la arestare, femeia a povestit cum a ajuns să comită crima. În după-amiaza zilei de 13 martie, Oana Neț a venit cu fiica sa acasă de la gradiniţă, planificând să îi facă fetiţei un duş şi să o ducă apoi la bazinul de înot. A umplut cada cu apă, iar fetiţa a pus şampon şi a intrat în apă.Femeia a ţinut-o pe fetiţă cu capul sub apă până a murit, gândindu-se că dacă ambele vor muri, vor scăpa de stresul şi de situaţia tensionată din familie. Ea a încercat să se sinucidă, dar tentativele au eșuat.

Oana Neţ a mai declarat că după ce şi-a omorât fiica nu s-a mai gândit ce s-a întâmplat cu fetiţa, singurul ei gând fiind să dispară.

Testele făcute până acum arată că femeia avea discernământ atunci când a comis crima.

Pentru că există posibilitatea ca educatoarea să fi luat droguri, medicii i-au făcut mai multe analize, dar rezultatele nu au ajuns încă la procurori.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`