Hunedoara: Moarte cumplită pentru un olimpic la matematică (VIDEO)

Hunedoara: Moarte cumplită pentru un olimpic la matematică (VIDEO)

Un copil de 13 ani din Galați, olimpic la matematică, a ajuns în comă la spital după ce a căzut de la etajul 4, pe scara interioară a unui hotel din Hunedoara. El a fost transferat la Spitalul Județean din Timișoara, dar medicii de acolo nu l-au putut salva, informează B1 TV.

Băiatul se juca împreună cu mai mulți colegi și, la un moment dat, s-a dezechilibrat, a alunecat de pe o balustradă și a căzut în gol direct pe pardoseala de marmură. Copiii nu erau însoțiți de nimeni la acea vreme.

Echipajul SAJ ajuns la fața locului l-a găsit în stare de inconștiență. A fost transportat la spital având un traumatism cranian sever, cu fractură craniană, cu un hematom cereberal,un hematom la nivelul exterior al craniului. Medicii de la Hunedoara au decis transferul acestuia la Timișoara, dar cei de acolo nu au reușit să-l salveze.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:29 - Dan Dungaciu: Maia Sandu are o șansă, în primul rând, bazată pe mobilizarea diasporei. Nu văd niciun candidat care, chiar dacă ar spune-o, i-ar da voturile / Trebuie să regândim radical strategia pentru 2025 (VIDEO)
22:05 - Florin Roman: Câciu mai bine s-ar ocupa de ministerul pe care s-a pus praful de când îl conduce. Să se apuce să-și caute gradul de absorbție, cu lupa, dacă altfel nu îl găsește
21:43 - Adrian Câciu, după declarațiile liderului PNL: „Ceaușescu s-a reîncarnat! Bolșevismul galben este pe val!” / „În aceeași oală cu Ciucă intră și Nicușor Dan, pretins de dreapta, practic un stângist din extrema progresistă”
21:23 - Jeremy Clarkson a suferit o operație „extrem de urgentă” la inimă. Regimul „oribil” pe care trebuie să îl țină: „Care e rostul?”
21:00 - Un șofer băut și drogat a mers cu mașina pe trotuar în Constanța
20:39 - O tânără a intrat cu mașina în zidul unei clădiri. Cinci persoane rănite
20:17 - Hezbollah „condamnă cu fermitate agresiunea sionistă” împotriva Iranului și acuză SUA că „poartă responsabilitatea deplină pentru masacrele, tragediile și durerea” provocate de Israel
19:55 - Marcel Ciolacu: Ne-am ales cu foarte multe după mandatul lui Iohannis, avem trei găuri (VIDEO)
19:34 - România, învinsă categoric de Elveția la Trofeul Carpați. Joc modest al „tricolorelor” în fața unei naționale mult mai slab cotate
19:09 - Două tinere au căzut cu mașina în râu. Cum s-a produs accidentul