Timişoara: Angajată înjurată, amenințată și șantajată de Ioan Nasleu. O nouă înregistrate cu fostul baron al piețelor (VIDEO)

Timişoara: Angajată înjurată, amenințată și șantajată de Ioan Nasleu. O nouă înregistrate cu fostul baron al piețelor (VIDEO)

Continuă scandalurile în care este implicat Ioan Nasleu fostul director general de la Piețe Timişoara. În spațiul public a apărut o nouă înregistrare şocantă în care Nasleu umileşte o angajată, foloseşte un limbaj grosolan la adresa tinerei şi o ameninţă. Recent, IoanNasleu a fost reținut pentru 24 de ore după ce a încercat să plece din România. El a fost oprit la check-in-ul pentru cursa de Istanbul de pe Aeroportul Otopeni din Bucureşti.

O nouă înregistrare cu Ioan Nasleu:Fostul director general de la Piețe Timişoara amenință și înjură o angajată

”Pune telefonul pe rec, că tot faci înregistrările. (…) Tu o să apari în ziar că ești o c***ă, amanta lui Marius. Astăzi apari în ziar, cu înregistrările tale cu tot, m****o. (…) O să pari că ești o c***ă. Pune pe rec să audă bărbatul tău că ești c***a unui țigan cu zece clase. Pune pe rec. Nu mai umbla în acte. S-a acceptat ce am vrut eu – tot eu o să conduc, proasta p***i. (…) Ești o proastă, tu înțelegi că nu ești mai șmecheră ca mine? Pune pe rec – te f**i cu un țigan. Ești cea mai proastă, facultate la zece clase”, este o parte din discuțiile din înregistrare.

Înregistarea a fost făcută publică de jurnaliştii de la pressalert.ro. Conform acestora, scena s-a petrecut în urmă cu o săptămână. Timp de cel puţin 3 minute, Ioan Nasleu a hărţuit femeia, care se afla în birou cu o colegă. Se pare că acesta era nemulţumit de faptul că tânăra ar fi dat presei o înregistrare cu o ședință în care acesta îi șantaja pe subordonați. Limbajul folosit de Ioan Nasleu este unul care nu are nicio legătură cu poziția publică pe care o ocupa la acel moment.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Dezvăluiri despre cum Ioan Nasleu cheltuia banii publici în interes personal

Ioan Nasleu a apărut în atenţia opiniei publice în urmă cu câteva zile când publicaţia pressalert.ro a făcut dezvăluiri despre lejeritatea cu care Nasleu cheltuia banii publici în interes personal. Printre acuzații sunt folosirea angajaților pentru reparații în apartamentele personale din București și Timișoara, achiziții de uz personal sau alimentarea mașinii de serviciu pentru a transporta dus-întors o nouă amantă de la București, în plină pandemie.

În urma acestor dezvăluiri, Ioan Nasleu a ameninţat şi a şantajat doi jurnalişti pentru a-i determina să nu mai scrie despre el, fapt pentru care a fost reţinut şi este cercetat penal, întrucât jurnaliştii au depus plângere pe numele acestuia. Pentru șantaj, Ion Nasleu riscă, dacă va fi condamnat, închisoare de la 1 la 5 ani.

Tot în urma dezvălurilor, Ioan Nasleu, baronul pieţelor timişorene, care a dus, în doar doi ani, o societate profitabilă la pierderi financiare de 4,2 milioane de lei, a fost demis de la conducerea Pieţe Timişoara.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`