Timiș: O femeie a fost înjunghiată de fostul amant. Ea și-a sunat soțul să o salveze. Agresorul e pompier

Timiș: O femeie a fost înjunghiată de fostul amant. Ea și-a sunat soțul să o salveze. Agresorul e pompier
Foto: Pixabay

O femeie de 32 de ani a fost înjunghiată de fostul amant în fața blocului în care locuiește. S-a întâmplat marți, în Giroc, județul Timiș. Agresorul are 24 de ani și e pompier. El a fost reținut pentru 24 de ore.

Giroc: O femeie a fost înjunghiată de fostul amant. Momentul, filmat un martor

Atacul a fost filmat cu telefonul de un martor, notează publicația locală tion.ro. Agresorul a așteptat-o, cu un cuțit în mână, în fața blocului în care aceasta locuia. Când femeia a ajuns, el a început să tragă de ea, apoi a înjunghiat-o de două ori în spate. Ulterior, individul a fugit cu o mașină.

Femeia și-a sunat soțul care, la rândul său, a sunat la 112. La fața locului au ajuns polițiștii, dar și un echipaj medical care a transportat-o la spital.

Agresorul e pompier. El a fost reținut

Potrivit sursei citate, agresorul este pompier, angajat în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Banat. El a fost prins de polițiști la Buziaș.

Bărbatul a fost adus la Timișoara, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ), apoi dus la Parchetul Militar Timișoara pentru continuarea audierilor. Ulterior, acesta a fost reținut pentru 24 de ore.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`