Tentativă de suicid în Capitală! Un doctor a încercat să-și pună capăt zilelor cu un pistol airsoft / Bărbatul suferă de depresie

Tentativă de suicid în Capitală! Un doctor a încercat să-și pună capăt zilelor cu un pistol airsoft / Bărbatul suferă de depresie
Sursa: Freepik

Un bărbat de 59 de ani a încercat să își pună capăt zilelor cu un pistol de tip airsoft, în Capitală. Bărbatul, medic la Spitalul Clinic „Gheorghe Polizu”, ar suferi de depresie de mai bine de un an. Acum, el este în stare gravă, la spital.

A încercat să se sinucidă cu un pistol airsoft

Medicul a fost transportat la Spitalul Universitar, la secția de terapie intensivă, în stare foarte gravă. Acesta era în depresie de cel puțin un an și a încercat să-și ia viața cu un pistol de tip airsoft, cu bile de cauciuc.

„La data de 11 mai 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 5 au fost sesizați privire la faptul că o persoană ar fi rănită, în urma folosirii unei arme neletale. La fața locului s-au deplasat polițiștii și un echipaj medical care a preluat persoana și a transportat-o la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale. Cercetările sunt continuate de către Serviciul Arme Explozivi și Substanțe Periculoase în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul”, a transmis Direcția Generală de Poliție a Municipiului București, potrivit Observator.

Pistolul cu bile de cauciuc era deținut legal de doctor încă din 2021.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`