Ne așteaptă temperaturi aproape de pragul ÎNGHEȚULUI. Termometrele vor arăta și -4 grade Celsius

Ne așteaptă temperaturi aproape de pragul ÎNGHEȚULUI. Termometrele vor arăta și -4 grade Celsius

Dacă am avut o vară extrem de călduroasă, acum se pare că toamnă își ia rolul în serios,ba chiar vine cu vreme extrem de rece și temperaturi foarte scăzute. România va fi lovită de un o masă de aer polar, care va aduce în unele zone temperaturi desub 0 grade.

IMAGINI BOMBĂ CU O VEDETĂ DIN ROMÂNIA! BĂRBAȚII AU RĂMAS ȘOCAȚII CÂND AU VĂZUT-O GOALĂ

La sfârșitul săptămânii vom simți cel mai tare efectele acestui val de aer rece care a acoperit întregul teritoriu al țării.

Primii care vor simţi cum frigulsunt cei din nordul României. Acolo chiar de marți, temperaturile vor coborî, brutal, cu 10-11 grade, informează stirileprotv.ro.

Iarîn următoarele 24 de ore, valul polar ajunge şi în sud țării, acolo unde dimineaţa şi noaptea se vor înregistra doar 8 grade Celsius.

INCENDIAR! N-O SĂ ÎȚI VINĂ SĂ CREZI CUM ARĂTA MIHAELA RĂDULESCU CÂND ERA GRASĂ! FANII ȘI-AU FĂCUT CRUCE (GALERIE FOTO)

De asemenea, în depresiuni temperaturile vor coborî pe timp de noapte până la -4 grade Celsius. Totodată, vor începe ploile reci de toamnă care vor acapara întreaga Românie.

Masa de aer polar va pune stăpânire pe țară până duminică, cândîncet, încet, se va retrage, iar temperaturile de vară își vor face din nou simțită prezența.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`