Tatăl lui Sebi vrea să stea „față în față” cu avocatul care i-a acuzat fiul mort că a provocat accidentul din 2 Mai. Procesul s-a amânat

Tatăl lui Sebi vrea să stea „față în față” cu avocatul care i-a acuzat fiul mort că a provocat accidentul din 2 Mai. Procesul s-a amânat
Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Cazul lui Vlad Pascu, tânărul drogat care a provocat accidentul din 2 Mai în urma căruia doi tineri au murit și alții trei au fost grav răniți, se amână din nou. Acesta a fost cel mai scurt termen de până acum, la care Vlad Pascu a participat prin videoconferință.

Cel mai scurt termen de până acum

Termenul a durat doar 15 minute. Expertizele medico-legale pentru tinerii care au supraviețuit nu sunt încă finalizate, iar avocații au cerut refacerea lor pentru că aceștia sunt afectați pe termen mai lung decât se așteptau, conform observatornews.

Părinții celor doi tineri uciși în accident abia mai pot găsi o urmă de speranță, iar acest termen i-a dezamăgit profund. Ei spun că toate acestea amânări doar îl protejează pe Vlad Pascu pentru ca el să aibă o sentință mai blândă.

Declarațiile părinților victimelor

Revolte sunt și din cauza declarațiilor făcute de avocații lui Vlad Pascu în care acuză tinerii decedați că au provocat accidentul pentru că aveau alcoolemie în organism. Părinții lui Sebastian susțin faptul că se vede în necropsie că nu avea deloc alcool în sânge. Dar, cei ai Robertei spun că tinerii au fost la o petrecere în Vama Veche, dar acest lucru nu îi face vinovați de provocarea accidentului.

„Am venit să stau față în față cu domnul Trandafir, avocatul lui Vlad Pascu. A spus că copiii noștri erau îmbibați în alcool și lui Sebi, la necropsie, i-a ieșit 0 alcool. Nu e posibil pentru niște bani să-i arunce în mizerie pe acești copii care nu mai sunt”, a declarat tatăl lui Sebi.

„Vreau să se termine cât mai repede, deja cedez nervos. Până și în momentul de față își bat joc de memoria copiilor noștri”, a adăugat şi tatăl Robertei.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
17:51 - Guran (PNL), despre legea care-l ajută pe Iohannis să candideze la Senat: „Dacă unei singure persoane i se încalcă un drept, trebuie dată o lege și pentru o singură persoană” (VIDEO)
17:37 - Un polițist din Cluj a fost prins beat la volan. Bărbatul a intrat cu mașina într-un șanț și a refuzat drugtest
17:31 - Laurențiu Gîdei: Cu siguranță, din partea PSD nu se strâng și nu se vor strânge semnături pentru niciun altfel de candidat, exceptând candidații noștri (VIDEO)
17:25 - Victor Ponta redevine doctor: Curtea Supremă a anulat Ordinul Ministerului Educației prin care i s-a retras titlul. Decizia e definitivă
17:15 - Irinel Columbeanu s-a atașat de o colegă de la azil. Ion Cassian a dezvăluit cine este: „E vecina lui, fostă profesoară!”
17:10 - Ce a pățit o femeie într-un aeroport din Turcia. A rămas sechestrată: „Unii dintre gardieni m-au îngrozit!”
17:04 - De 25 de ani, revista Biz scrie istorie în presă și evenimentele de business
16:59 - Județul din România unde poți cumpăra în această lună o casă cu doar 4.000 de euro. Ce include proprietatea și unde se află mai exact
16:50 - Ligia Deca: Am dublat bugetul programului „Primul student în familie”. Cel puțin 10.000 de elevi vor avea șansa de a merge la facultate, chiar dacă provin din familii cu resurse financiare limitate
16:40 - Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă, convocat pe 25 septembrie cu privire la starea tehnică a Planșeului Unirii și adoptarea de măsuri pentru demararea lucrărilor de reabilitare (FOTO)