Tatăl lui Hamude de la “Puterea dragostei”, reţinut de procurori. El este implicat în dosarul spirtului contrafăcut

Tatăl lui Hamude de la “Puterea dragostei”, reţinut de procurori. El este implicat în dosarul spirtului contrafăcut
Foto: bzi.ro

Tatăl lui Hamude de la “Puterea dragostei”, reţinut de procurori. El este implicat în dosarul spirtului contrafăcutBomba în lumea mondenă: tatăl lui Hamude de la ”Puterea Dragostei” a fost reţinut de procurorii din Iaşi azi noapte, în dosarul spirtului contrafăcut, anunţă bzi.ro.

E fierbere mare în lumea anchetatorilor ieşeni. Oamenii legii încearcă să descâlcească iţele complicate ale filierii prin care spirtul contrafăcut a ajuns în Moldova şi a ucis cel puţin zece oameni.Sticlele de plastic Santo Med vândute pe piaţă conţineau alcool metilic în loc de alcool etilic.

Lichidul a fost comercializat în mai multe magazine din cadrul județului Iași, prin intermediul unei firme ieșene. Marfa a fost distribuită oamenilor de câțiva oameni de afaceri din zona Bucureștiului.

La Iaşi se dezgroapă morţii

Conforma datelor din anchetă, mai mulţi cetăţeni de origine arabă ar fi pus în spirt o substanţă otrăvitoare organismului uman. În cursul nopţii trecute, procurorii au reţinut două persoane bănuite de fapte ilegale. Una dintre persoanele reţinute este tatăl lui Hamude de la ”Puterea Dragostei”.

Procurorii fac cercetări în toate satele unde s-au vândut spirtul contrafăcut. Mai mult decât atât, sunt dezhumate şi alte persoane care au murit în condiţii suspecte pentru a se preleva probe, care ar putea avea legătură cu ancheta în curs.

Arabul Hamude un stripper de succes

Fostul concurent de laPuterea Dragostei, celebrul Hamude, are un trecut spumos. El a devenit popular după ce a dansat lasciv în fața mezinei fostului președinte al României, Traian Băsescu. Faima însă şi-a atins-o odată cu participarea în reality-show-ul matrimonial difuzat de la Kanal D.

Hamude Dawoud, este pe jumătate musulman, mama lui fiind româncă, iar tatăl lui, iordanian. Hamude se prezintă a fi dansator și sportiv. Este de profesie stripper și este considerat un mare cuceritor la petrecerile mondene. De altfel, şi-a câștigat dintotdeauna existența din viața de noapte și a fost unul dintre bărbații care făcea spectacole la petrecerile cu vedete de la noi.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`