Tatăl lui Emi Pian, arestat pentru tentativă de omor. A călcat un om intenționat cu mașina

Tatăl lui Emi Pian, arestat pentru tentativă de omor. A călcat un om intenționat cu mașina

Emi Pian, liderul temutului clan Duduianu, a fost ucis marți dimineață, în timpul unei confruntări violente cu membrii unei bande rivale.

UPDATE ora 17.30:Penitenciarul București – Rahova precizează într-un comunicat oficial faptul că tatăl lui Emi Pian nu ar fi murit.

Având în vedere vehicularea în spațiul public a unor informații care vizează Penitenciarul București-Rahova, vă comunicăm faptul că unitatea de deținere nu a înregistrat, astăzi, 04.08.2020, niciun deces/nicio urgență medicală în rândul persoanelor private de libertate custodiate”, transmite instituția.

Cine este tatăl lui Emi Pian: A fost arestat pentru tentativă de omor

Nicolae Duduianu a fost arestat în 2019 pentru tentativă de omor, el fiind acuzat că ar fi lovit intenționat un bărbat cu mașina pe trecerea de pietoni, în sectorul 5 al Capitalei.

Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere. La acel moment pietonul s-a angajat în traversare, însă, atunci când vede că șoferul nu-i acordă prioritate, se iscă un scandal între cei doi.

Astfel că, tatăl lui Emi Pian s-a enervat și l-a luat pe capotă pe pieton. Acesta a căzut sub roțile mașinii, iar interlopul a fugit de la fața locului.

În cele din urmă, după mai multe săptămâni de căutare, Duduianu a fost ridicat de acasă de mascați și arestat preventiv pentru 30 de zile.

Nicolae Duduianu, zis Pian, este unul dintre capii clanului care terorizează de ani de zile Bucureştiul, implicat în numeroase infracţiuni de cămătărie, violenţă şi şantaj, scrie Antena 3.

Cine era Emi Pian, cel mai de temut interlop din România, ucis aseară

Florin Mototolea, zis Emi Pian, liderul temutului clan Duduianu a fost ucis marți dimineață, în timpul unei confruntări violente cu membrii unei bande rivale. Deși avea doar 39 de ani, Emi Pian era unul dintre cei de temuți interlopi din România.

Emi Pian a fost eliberat din închisoarea Rahova în luna septembrie 2019, unde a executat o de 3 ani şi 8 luni pentru şantaj, camătă şi influenţarea declaraţiilor.

El a fost întâmpinat de familie cu mare fast: cu şampanie, cu focuri de artificii și cu lăutari chiar în fața penitenciarului, iar imaginile au ajuns virale pe internet.

Clanul Duduianu este unul dintre cele mai vechi bande din sectorul 2, dar și cei mai de temut din România și sunt cunoscuți pentru cămătărie, șantaj, proxenetism și traficul de droguri. Acesta s-a impus pe străzile Capitalei încă dinainte de 1989, când liderul acestuia, Nicolea Dudianu a primit porecla de Pian ca urmare a modului în care obișnuia să-l bată victimele.

În luna iulie a acestui an, locuințele acestora au fost percheziționate într-un dosar de șantaj, după ce mai mulți maneliști celebrii, printre care Nicolae Guță și Florin Salam ar fi fost șantajați și obligați să cânte gratis la petreceri. Nu mai puțin de 13 persoane au fost reținute atunci.

În primăvara lui 2018, fratele său Nicușor Bratu, alias Elvis Pian, a fost înjunghiat în gât, la un botez din Pipera, de Victor Barbu, un alt interlop, din cauza dansatoarei Cristina Puceanu.

În luna august anului trecut, zeci de membri ai clanului Duduianu s-au bătut între ei cu furci si topoare chiar in curtea spitalului Floreasca din Capitală.

Cum a murit Emi Pian

În noaptea de luni spre marți, cei din clanul Duduianu s-au bătut cu cei din clanul Rinu, pe o stradă din sectorul 6 al Capitalei. Doi bărbați au ajuns în stare gravă la spital, unul dintre ei fiind Pian Junior, care a și decedat din cauza multiplelor plăgi înjunghiate, însă martorii spun că i-ar fi tăiat artera femurală.

Răfuiala a fost sesizată în jurul orei 03.00, prin apel 112, însă Emi a murit în jurul orei 5:20, la Spitalul Universitar, unde medicii s-au chinuit mai bine de două ore să îl stabilizeze. Potrivit primelor cercetări, ucigașul lui este interlopul cunoscut sub numele de Napi.

Polițiștii implicați în anchetă au ridicat de la locul faptei și un cuțit de bucătărie, despre care se crede că ar fi arma crimei.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`