Tatăl campioanei Ponor, condamnat la închisoare cu suspendare din cauza unor angajați ai Primăriei Constanța

Tatăl campioanei Ponor, condamnat la închisoare cu suspendare din cauza unor angajați ai Primăriei Constanța
Sursa Foto:Instagram/@catalina_ponor

Magistrații Judecătoriei Constanța l-au condamnat pe Florin Bărbăscu, tatăl fostei gimnaste Cătălina Ponor la un an şi trei luni de închisoare cu suspendare, pentru ultraj, după ce angajații Primăriei Constanța au încercat să-l amendeze pentru că a pătruns cu mașina pe o stradă unde era situată sala de sport a îndrăgitei gimnaste.

Decizia nu este definitivă și poate fi atacată cu apel.

Florin Bărbăscu a anunţat, anul trecut, prin intermediul avocatului său că va depune plângere penală împotriva tuturor funcționarilor publici implicați la intervenţie pentru comportament abuziv.

Condamnat la închisoare după ce s-a îmbrâncit cu doi angajați ai Primăriei Constanţa

În 2021, acesta a fost implicat într-un conflict cu Poliţia Locală după ce a intrat cu maşina pe o stradă pe care accesul autoturismelor era interzis, cu excepţia rezidenților. Însă, Bărbăscu se îndrepta spre sala de fitness a gimnastei pe care o administrează chiar la o adresă de pe acel drum – relatează România TV.

În momentul în care a coborât din autoturism, angajații Primăriei l-au legitimat; camerele de supraveghere i-au surprins pe cei trei discutând în faţa sălii de sport.

Tatăl sportivei a încercat să intre în cladire ca să prezinte documentele de identitate, însă cei doi funcționari au încercat să îl oprească cu forţa. Au urmat mai multe îmbrânceli iar Bărbăscu a ajuns în interior unde angajaţii salii de sport au reuşit să aplaneze conflictul şi să îi scoată afară pe angajații Primăriei.

Insistenți, cei de la Poliția Locală au revenit în interiorul sălii însoţiţi de alţi colegi chemaţi și l-au luat cu forța pe bărbatul care stătea liniştit pe scaun. Ulterior, aceștia și-au scos certificate medicale pentru a-l aduce în fața instanței pe tatăl campioanei.

L-au încatuşat şi l-au dus cu forța la secţie

Anchetatorii au stabilit că „în data de 6 martie, în jurul orei 9.00, B. F. a lovit cu pumnul doi polițiști locali care încercau să-l imobilizeze, după ce în prealabil a refuzat sa se legitimeze, în timp ce încerca să intre în incinta sălii de fitness aflata pe strada Gheorghe Dima nr. 2. Polițiștii au fost transportați la spital, ambii necesitând 3 – 4 zile de îngrijiri medicale”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`