TAROM anunță până când va suspenda zborurile către Tel Aviv, Amman şi Beirut

TAROM anunță până când va suspenda zborurile către Tel Aviv, Amman şi Beirut
Avion TAROM. Sursa foto: Sorin Grindeanu / Facebook

Compania TAROM va menține suspendarea zborurilor către și dinspre Tel Aviv, Amman și Beirut până la data de 16 august 2024 inclusiv.

Zborurile au fost oprite din 6 august

Compania a suspendat zborurile din data de 6 august, în urma alertelor de călătorie emise de către autorităţi, a evoluţiilor recente din zona Orientului Mijlociu şi a deteriorării contextului de securitate din regiune, potrivit Știrile ProTv. 

„Compania urmăreşte evoluţia situaţiei şi informările autorităţilor şi va reveni cu informaţii actualizate referitoare la zboruri. TAROM recomandă tuturor pasagerilor să urmărească comunicările oficiale pentru cele mai recente actualizări şi să contacteze compania pentru reprogramarea călătoriei la o dată ulterioară. De asemenea, pasagerii au opţiunea de a solicita rambursarea contravalorii biletului de avion”, se precizează în anunţul operatorului aerian.

Care sunt cursele anulate

Cursele anulate în perioada 6-12 august din motive de securitate sunt: RO155/6 OTOPENI – TEL AVIV – OTOPENI, RO2153/4 OTOPENI – TEL AVIV – OTOPENI, RO167/8 OTOPENI – BEIRUT – OTOPENI, RO187/8 OTOPENI – AMMAN – OTOPENI.

Pentru reprogramare sau rambursare, în cazul în care biletele au fost achiziționate de pe site-ul TAROM sau prin intermediul unei agenții TAROM, avem rugămintea să contactați centrul de suport TAROM la numerele de telefon: (004) 021 9978, (004) 0800500 131 (TelVerde), (004) 0371 529 000 sau oricare dintre adresele de email: [email protected], [email protected]. Modificările se pot face nu mai târziu de 1 an de la data emiterii biletului dvs de călătorie.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`