Tăriceanu: Parlamentarii noștri vor merge la Bruxelles să APERE şi să SUSȚINĂ interesele României şi ale românilor

Tăriceanu: Parlamentarii noștri vor merge la Bruxelles să APERE şi să SUSȚINĂ interesele României şi ale românilor
Sursă foto: Facebook / Călin Popescu Tăriceanu

Parlamentarii ALDE vor merge la Bruxelles pentru a apăra și pentru a susţine interesele românilor şi pentru a transforma România într-o țară respectată, se arată într-o postare de pe Facebook a preşedintelui ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.

„Echipa pe care ALDE o propune este formată din oameni cu experiență profesională și politică, care ne vor reprezenta cu profesionalism în forurile europene”, a precizat preşedintele Senatului în postare.

„Avem reprezentanți care pot veni cu proiecte care să ajute județele din Moldova, în așa fel încât să reducem decalajul față de statele europene”, a adăugat Călin Popescu Tăriceanu.

„Toți parlamentarii noștri vor merge la Bruxelles cu un gând precis, și anume să apere și să susțină interesele României și ale românilor. Să facem în așa fel încât România să fie o țară respectată, iar românii care lucrează în Europa să fie tratați pe picior de egalitate”, a mai spus preşedintele ALDE.

„Îmi doresc o Românie unită, iar românii să dea dovadă de respect atât între ei, cât și față de propria țară”, a concluzionat Călin Popescu Tăriceanu.

Recent, tot Călin Popescu Tăriceanu contrazicea Bruxellul pe tema OUG 114 a „lăcomiei”, precizând „principiile pe care este construită OUG vor rămâne în continuare valabile”.

De asemenea, preşedintele Senatului declara căvotul din Comisia LIBE câștigat de Laura Codruța Kovesi reprezintă o „demonstraţie perfectă cum intervine factorul politic în această alegere”.

Sâmbătă, tot într-o postare pe Facebook, vicepreşedintele USR, Cristian Ghinea preciza că la Bruxelles ar circula o scrisoare în care se menţionează expulzarea ALDE România din ALDE European datorită complicităţii cu privire la modificarea legilor justiţiei.

Care este lista candidaţilor ALDE la alegerile europarlamentare:

  • Norica Nicolai
  • Varujan Vosganian
  • Daniel Barbu
  • Renate Weber
  • Ovidiu Silaghi
  • Andrei Gerea
  • Tudor Tim Ionescu

Postarea originală a președintelui ALDE, Călin Popescu Tăriceanu

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:29 - Dan Dungaciu: Maia Sandu are o șansă, în primul rând, bazată pe mobilizarea diasporei. Nu văd niciun candidat care, chiar dacă ar spune-o, i-ar da voturile / Trebuie să regândim aproape radical strategia pentru 2025 (VIDEO)
22:05 - Florin Roman: Câciu mai bine s-ar ocupa de ministerul pe care s-a pus praful de când îl conduce. Să se apuce să-și caute gradul de absorbție, cu lupa, dacă altfel nu îl găsește
21:43 - Adrian Câciu, după declarațiile liderului PNL: „Ceaușescu s-a reîncarnat! Bolșevismul galben este pe val!” / „În aceeași oală cu Ciucă intră și Nicușor Dan, pretins de dreapta, practic un stângist din extrema progresistă”
21:23 - Jeremy Clarkson a suferit o operație „extrem de urgentă” la inimă. Regimul „oribil” pe care trebuie să îl țină: „Care e rostul?”
21:00 - Un șofer băut și drogat a mers cu mașina pe trotuar în Constanța
20:39 - O tânără a intrat cu mașina în zidul unei clădiri. Cinci persoane rănite
20:17 - Hezbollah „condamnă cu fermitate agresiunea sionistă” împotriva Iranului și acuză SUA că „poartă responsabilitatea deplină pentru masacrele, tragediile și durerea” provocate de Israel
19:55 - Marcel Ciolacu: Ne-am ales cu foarte multe după mandatul lui Iohannis, avem trei găuri (VIDEO)
19:34 - România, învinsă categoric de Elveția la Trofeul Carpați. Joc modest al „tricolorelor” în fața unei naționale mult mai slab cotate
19:09 - Două tinere au căzut cu mașina în râu. Cum s-a produs accidentul