Tăriceanu, atac la Augustin Lazăr: Procurorul general e ca apa sfinţită. Un aghiotant al lui Kovesi (VIDEO)

Tăriceanu, atac la Augustin Lazăr: Procurorul general e ca apa sfinţită. Un aghiotant al lui Kovesi (VIDEO)

În ciuda faptului că a declarat că nu vrea să facă comentarii înainte de marele anunţ al lui Tudorel Toader privind soarta lui Kovesi în fruntea DNA, Călin Popescu Tăriceanu a profitat de apariţia în faţa jurnaliştilor pentru a lansa atacuri atât la Kovesi cât şi la adresa procurorului general Augustin Lazăr.

„Scandalul din DNA e abia la început, văd că apar elemente noi. Din câte am văzut astăzi, fostul şef al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel din Ploieşti aduce elemente suplimentare privind practicile curente de la unitatea de elită. Eu cred că ceea ce trebuia să facă procurorul general era să îi suspende pe toţi de acolo şi să înceapă o socoteală serioasă.Dar dacă o să o pună pe doamna Kovesi să facă cercetarea, rezultatul va fi că va fi muşamalizat.

Văd că ceea ce a făcut procurorul general a făcut o cerere de începere anchetă care să fie condusă de doamna Kovesi. Deci, în condiţiile astea astea e ca şi cum ai putea lupul paznic la oi.

Procurorul general până acum nu s-a distins cu nimic, decât că este un aghiotant al doamnei Kovesi. Procurorul general este ca apa sfinţită”, a afirmat Călin Popescu Tăriceanu.

Aceste declaraţii vin în contextul în care procurorul general Augustin Lazăr a anunţat miercuri demararea de controale la DNA, DIICOT şi la restul de unităţi de parchete din ţară, iar acesta vor fi conduse de şefii fiecărei instituţii în parte.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Artefacte de 3.000 de ani au fost descoperite în Bistrița-Năsăud. Au fost găsite într-unul dintre cele mai importante situri arheologice din țară
23:51 - Primarul din Sfântu Gheorghe, supărat că elevii deja au distrus mobilierul nou pus în școli: „Vor trebui să plătească părinții”
23:16 - Sfârșit tragic pentru primul urs polar văzut în Islanda din 2016. Animalul a fost împușcat de poliție
23:14 - Marcel Boloș: Majorările de salarii au avut impact pe buget. Știu că pare destul de ciudat că au crescut încasările la buget, dar în același timp s-a mărit și deficitul / Care este explicația
22:54 - Mii de animale și-au pierdut viața în urma inundațiilor din Galați și Vaslui. Care este bilanțul
22:31 - Câți bani primim de la UE pentru pagubele generate de inundații. Ciucă: „România nu a fost reprezentată de către premierul Ciolacu la întâlnirea crucială”
22:28 - Un salvamar a fost amendat cu 1.000 de euro pentru că a salvat o femeie de la înec. Ce s-a întâmplat de fapt
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie