Târguri de Crăciun 2023 în România: Care este orașul în care se deschide cel mai devreme acest eveniment

Târguri de Crăciun 2023 în România: Care este orașul în care se deschide cel mai devreme acest eveniment
Foto: Inquam Photos / Virgil Simonescu

Crăciunul, momentul așteptat cu nerăbdare în fiecare an, aduce bucurie prin târgurile de Crăciun din orașe mari și mici din țară. Aceste evenimente aduc spiritul sărbătorilor cu produse tradiționale, mâncare festivă și concerte.

Târgul de Crăciun din Sibiu se deschide cu mai mult de o lună înainte de Crăciun

Târgul de Crăciun din Sibiu este unul dintre cele mai spectaculoase din România și se deschide cu mai mult de o lună înainte de Crăciun.

Cel de la Craiova și Sibiu au fost apreciate de turiști și localnici, fiind printre cele mai mari din România. Se pot vizita între 17 noiembrie 2023 și 2 ianuarie 2024. Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca, organizat de echipa Untold, se deschide pe 24 noiembrie 2023 în două zone ale orașului. Alte târguri importante din Brașov și București își deschid porțile pe 30 noiembrie, scrie Spynews.ro.

Pregătirile pentru Târgul de Crăciun din București sunt în plină desfășurare. Sute de oameni muncesc continuu în Piața Constituției pentru a aduce atmosfera festivă în Capitală.

Pregătirile sunt în toi și la București

Târgul va fi deschis între 30 noiembrie – 26 decembrie 2023. Comercianții sunt bineveniți să participe. Vor fi oferite preparate tradiționale, produse autentice și idei de cadouri.

În perioada 30 noiembrie-26 decembrie Primăria Municipiului Bucureşti, prin CREART, va organiza în Piaţa Constituţiei cea de-a XVI-a ediţie a Târgului de Crăciun Bucureşti.

Dăm startul înscrierilor pentru cei care își doresc să participe ca expozanți la „Târgul de Crăciun București 2023”. Perioada de înscrieri este: 09 – 23 octombrie 2023. Încurajăm înscrierea cu produse de meşteşug, obiecte realizate manual, preparate autohtone, în concordanţă cu specificul şi tematica acestui eveniment – Sărbătoarea Crăciunului​”, au transmis organizatorii Târgului de Crăciun din București.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`