Tânărul dispărut în Bucegi acum o lună a fost găsit mort, după ce ploile i-au adus rucsacul într-o vale (VIDEO)

Tânărul dispărut în Bucegi acum o lună a fost găsit mort, după ce ploile i-au adus rucsacul într-o vale (VIDEO)

Salvamontiștii prahoveni au reluat căutările în cazul turistului dispărut acum mai bine de o lună după ce ploile au adus la vale rucsacul tânărului. În el se aflau cartea sa de identitate și unele obiecte personale, care au fost recunoscute de familie.

Tânărul era din județul Dâmbovița. El și-a abandonat bicicleta pe Valea Caraimanului într-o noapte, în apropiere de cabana din zonă. De atunci, nimeni nu l-a mai văut, povestesc salvamontiștii.

Acum, după reluarea căutărilor, trupul băiatului a fost găsit în porțiunea superioară a Văii Jepilor.

Suspiciunile noastre e că și-a lăsat bicicleta pe valea Caraimanului și a luat-o să meargă spre cruce, acolo a suferit un accident și a căzut din potecă.

Corpul victimei a fost găsit pe un vâlcel adiacent văii Caraimanului, ce face legătura între barna Caraimanului și Valea Caraimanului. Probabil mutat față de locul unde a decedat, mutat tot așa de ape, de un torent”, a explicat Daniel Banu, de la Salvamont Prahova.

Salvatorii le atrag atenția pasionaților de călătorie că nu este de ajuns ca aceștia să fie echipați. Aceștia le cer turiștilor să nu se aventureze pe trasee periculoase și să evite să meargă pe munte singuri.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
13:40 - Rareș Bogdan: România trece prin transformări uluitoare. Nu ne putem permite să pierdem bani din PNRR și nici să fragilizăm această graniță unde suntem ostași străjeri pentru Europa și NATO (VIDEO)
13:39 - Alexandru Dimitriu (USR): „Este inadmisibil să vii din serviciile secrete să intri în politică sau foști politicieni să intre în serviciile secrete”
13:19 - Rareș Bogdan: Avem cel mai pregătit om care să asigure echilibru în următoarea perioadă de cinci ani de zile a României, generalul Ciucă. Alianța dintre PSD și AUR nu e o curiozitate pentru noi (VIDEO)
13:18 - Un senator din SUA a murit la câteva săptămâni după ce a căzut într-o piscină goală în timp ce conducea o mașină de tuns iarbă. El va apărea pe buletinele de vot
13:18 - Scandal la Episcopia Sălajului: Vicarul instituției, reținut după ce ar fi furat din vistierie o sumă uriașă de bani
12:54 - Pensionarii care vor primi o pensie mai mică sau deloc în noiembrie. Ce spune Casa de Pensii despre aceste cazuri
12:50 - Plonjăm într-un dezastru climatic, avertizează ONU: Omenirea riscă o încălzire de până la 3,1 grade Celsius
12:45 - Româncă ucisă în Italia de un militar american care a spulberat-o cu maşina
12:34 - Cine este Alina Ceușan, influencerița care a stânit o controversă publică după gestul făcut într-o lojă de teatru (FOTO)
12:32 - Fostul director general al Clubului Sportiv Rapid, reținut pentru luare de mită și abuz în serviciu