TRAGEDIE în Iași! O tânără s-a stins din viață la câteva minute după ce a născut un băieţel perfect sănătos

TRAGEDIE în Iași! O tânără s-a stins din viață la câteva minute după ce a născut un băieţel perfect sănătos
Foto: Pixabay.com

O mămică din Iaşi, în vârstă de 20 de ani, s-a stins din viață în timpul operaţiei de cezariană la Maternitatea Cuza Vodă, la câteva minute după ce a născut un băieţel perfect sănătos.

CUTREMUR ÎN MUZICA POPULARĂ! IONUȚ DOLĂNESCU, ÎN LACRIMI! S-A ÎNTÂMPLAT LA ORA 5 DIMINEAȚA! DIN PĂCATE, MARIA CIOBANU…

Tragedia s-a petrecut noaptea trecută, în timpul unei operaţii de cezariană, din cauza unei complicaţii care a survenit în a doua parte a interveneţiei.

DRAMĂ ÎN TEATRUL ROMÂNESC! LACRIMI AMARE PENTRU FLORIN PIERSIC! S-A ÎNTÂMPLAT ÎN CURSUL DIMINEȚII

La câteva minute după ce a născut, femeia a intrat în stop cardio-respirator şi, din nefericire, nu a mai putut fi salvată.

ANTONIA A VORBIT DESPRE DESPĂRȚIREA DE ALEX VELEA! S-A ÎNTÂMPLAT DUPĂ ANI DE RELAȚIE! INCREDIBIL CE A PUTUT SĂ-I FACĂ

Medicii susţin că este vorba despre o gravidă de 110 kg, care era obeză, iar sarcina nu a fost urmărită de niciun medic. Aceasta s-a internat pe data de 17 decembrie din cauza membranelor rupte, iar două zile mai târziu urma să nască.

”La 10 minute după ce a fost extras copilul, starea pacientei s-a agravat, a intrat în stop cardio-respirator, au început manevrele de resuscitare care au durat 95 de minute, din păcate deşi a fost implicată o echipă complexă, inclusiv un cardiolog, pacientă nu a mai putut fi salvată”, a declarat purtătorul de cuvânt al maternităţii, Anca Bivoleanu, pentru ziaruldeiasi.ro.

În caz, autoritățile au deschis o anchetă internă, urmând să fie făcută necropsia la IML pentru a stabili cauzele exacte ale decesului.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`