Tânăr reținut după ce a furat cheile unui taxi și a plecat cu mașina. Polițiștii au găsit și alte nereguli când l-au prins

Tânăr reținut după ce a furat cheile unui taxi și a plecat cu mașina. Polițiștii au găsit și alte nereguli când l-au prins
Foto: Pixabay

Un tânăr de 22 de ani, din județul Brașov, a fost reținut de autorități deoarece a furat o mașină duminică seară. Băiatul comandase un taxi, însă a furat cheile din contact și a plecat cu mașina, potrivit Ziare.com.

Tânăr din Ormeniș, reținut după ce a furat cheile unui taxi și a plecat cu mașina

Duminică seară, în jurul orei 19, tânărul din Ormeniș, județul Brașov, a comandat un taxi pentru a ajunge în municipiul Brașov. El i-ar fi spus taximestristului că nu are bani la el și i-a lăsat gaj telefonul mobil, cu promisiunea că odată ajunși în gara orașului o rudă îi va plăti cursa.

Când au ajuns la gara din Brașov, șoferul și-a dat seama că a fost mințit și a refuzat să îi înapoieze telefonul clientului său, spunându-i că îl va primi abia atunci când va plăti cursa. În replică, tânărul i-a furat taximetristului cheile din contact.

„După un timp, bărbatul a revenit în zona unde se afla parcat autovehiculul taxi, s-a urcat la volanul acestuia şi l-a condus, însă a fost surprins de un echipaj de poliţie. În cadrul controlului pe care poliţiştii l-au efectuat, s-a stabilit că cel oprit în trafic nu deţine permis de conducere şi că prezintă indicii a se afla sub influenţa alcoolului, fapt confirmat de testul efectuat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat”, spun polițiștii.

Tânărul a fost reținut și este cercetat penal pentru furt în scop de folosință, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`