Tânăr mort într-un accident provocat de un șofer cu aceeași vârstă cu el

Tânăr mort într-un accident provocat de un șofer cu aceeași vârstă cu el
Foto simbol: Pixabay

Un șofer în vârstă de 19 ani, care se afla sub influența alcoolului, a provocat un accident rutier în care a murit un tânăr cu aceeași vârstă ca el, a anunțat Inspectoratul de Poliție Județean Argeș, potrivit Agerpres.

Accidentul a avut loc pe rza comunei Popești

Accidentul a avut loc pe un drum județean din sudul județului Argeș, în noaptea de duminică spre luni.

„Din verificările preliminare (…) s-a stabilit că un tânăr de 19 ani, din comuna Siliştea-Gumeşti, judeţul Teleorman, care conducea un autoturism pe DJ 504, pe raza comunei Popeşti, judeţ Argeş, având direcţia de deplasare dinspre Tătărăştii de Sus spre Popeşti, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un gard din beton, aflat pe partea dreaptă faţă de sensul său de deplasare”, a declarat IPJ Argeș.

A murit un tânăr în vârstă de 19 ani

În accident a murit celălalt ocupant al mașinii, un tânăr în vârstă de 19 ani din localitatea Siliștea-Gumești, județul Teleorman.

Șoferul a suferit leziuni și a fost dus la spital.

„Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că se afla sub influenţa alcoolului. Având un vedere că valoarea alcoolemiei a fost mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice de sânge”, a mai precizat IPJ Argeș.

A fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și conducere sub influența alcoolului.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)