Tânăr mort într-un accident, jefuit de peste 20.000 de lei. Hoții au fost prinși de polițiști

Tânăr mort într-un accident, jefuit de peste 20.000 de lei. Hoții au fost prinși de polițiști
Foto simbol: Inquam Photos / Octav Ganea

Trei bărbați, cu vârste între 25 și 31 de ani, sunt acuzați că au furat peste 20.000 de lei din mașina unui tânăr mort într-un accident. Ei au fost inițial reținuți, apoi plasați sub control judiciar. Acum sunt acuzați de furt calificat. În cauză a mai fost identificată și o femeie în vârstă de 33 de ani.

Cinism înfiorător al unor tineri: Au jefuit victima unui accident

Accidentul a avut loc în noaptea de 14 spre 15 septembrie, în localitatea Poienari. Tânărul, în vârstă de 20 de ani, se deplasa din direcţia Târgu Jiu către Râmnicu Vâlcea când a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un copac de pe partea stângă a sensului de mers.

Din mașina victimei au dispărut apoi 20.600 de lei. Tatăl băiatului mort a fost cel care a sesizat autoritățile cu privire la disparția banilor.

Polițiștii au identificat trei bărbaţi de 25, 30 şi 31 de ani, doi din judeţul Dâmboviţa şi unul din oraşul Tismana, şi o femeie de 33 de ani, din comuna Mătăsari, bănuiţi de săvârşirea faptei, informează Agerpres.

Suma de bani a fost recuperată în totalitate și restituită tatălui victimei.

Cei trei au fost inițial reținuți pentru furt calificat, apoi au fost plasați sub control judiciar. Cercetările continuă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`