Tânăr de 27 de ani, reținut după ce ar fi furat un telefon mobil dintr-un tren care circulă pe ruta București – Constanța

Tânăr de 27 de ani, reținut după ce ar fi furat un telefon mobil dintr-un tren care circulă pe ruta București - Constanța
Sursa foto: Freepik.com

Un tânăr în vârstă de 27 de ani a fost arestat, vineri, 14 iunie, pentru 30 de zile, după ce ar fi furat un telefon mobil dintr-un tren care circulă pe ruta București – Constanța, informează Agerpres.

Tânărul de 27 de ani i-ar fi furat unui alt călător telefonul mobil

„Poliţiştii din cadrul Serviciului Siguranţă Transporturi, sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, au reţinut joi, pentru 24 de ore, un bărbat, de 27 de ani, bănuit de săvârşirea infracţiunii de furt calificat”, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Constanța.

Tânărul ar fi sustras, miercuri, 12 iunie, în jurul orei 15:00, telefonul mobil al unui alt călător care se afla într-un tren care circulă pe ruta București – Constanța.

Bărbatul a fost reţinut şi încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Constanţa, iar vineri instanţa de judecată a dispus măsura arestării preventive a acestuia, pentru 30 de zile, pentru furt calificat.

CFR introduce și anul acesta trenuri directe către litoralul românesc, din principalele orașe din țară.

Trenurile către mare vor pleca din toată țara, iar unele dintre ele vor merge chiar până în Mangalia.

Vor fi 30 de trenuri din marile orașe către mare, iar din București vor pleca 36 de trenuri către litoral.

Trenurile vor pleca și din Arad, Timișoara, Oradea, Baia Mare, Cluj, Brașov, Suceava și Iași.

Pentru un bilet la clasa a 2-a pe ruta București – Constanța, turiștii vor plăti 78 de lei. Cei care vor să călătorească la clasa întâi trebuie să plătească în jur de 115 lei.
Urmăriți B1TV.ro și pe
`