Sute de mame au blocat traficul în Botoşani după moartea Alexandrei. Fratele tinerei: „Să răspundă penal, să răspundă şi în faţa legii. Să facă puşcărie!”,

Sute de mame au blocat traficul în Botoşani după moartea Alexandrei. Fratele tinerei: Să răspundă penal, să răspundă şi în faţa legii. Să facă puşcărie!,
sursă foto: captură VIDEO

A fost cel mai mare protest de până acum, iar timp de o oră, o mare parte din municipiu a fost parțial blocată de coloana imensă de mașini care s-a întins pe mai mulți kilometri.

Zeci de candele au fost aprinse de cei care au protestat

Protestatarii sunt revoltați de moartea tragică, pe un pat de spital, a tinerei mame. Maifestanţii au spus că oricine drag lor ar fi putut fi în locul ei.

Coloana de mașini a plecat din centrul oraşului, a trecut prin faţa blocului unde trăit Alexandra şi s-a oprit în fața cimitirului pentru o rugăciune. Au mers cu toții, apoi, spre maternitate. Aici alte câteva sute de botoșăneni au așteptat coloana de mașini și au aplaudat în memoria Alexandrei, arată Antena3.

„Eu tind să cred că o să se facă paşi să se afle adevărul. Deja, uşor-uşor, încep să iasă la iveală dovezi care eu le bănuiam de la început. Să fie pedepsiţi, demişi, daţi jos din funcţie. Vrem să răspundă penal, să răspundă şi în faţa legii. Să facă puşcărie!”, a declarat Vlad Miron, fratele Alexandrei Ivanov.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`