Surse: Vasile Blaga ar fi fost audiat luni la DNA deoarece în mașina sa au fost găsiți 700.000 de euro

Surse: Vasile Blaga ar fi fost audiat luni la DNA deoarece în mașina sa au fost găsiți 700.000 de euro

Vasile Blaga s-a prezenta luni la sediul DNA pentru a fi audiat. Copreședintele PNL a declarat atunci jurnaliștilor că ar fi fost întrebat în legătură cu accidentul rutier în care a fost implicată mașina sa în județul Brașov în timp ce la volanul autoturismului se afla chestorul Liviu Popa, șeful Inspectoratului de Poliție al Județului Bihor.

Noi informaţii din dosarul în care apare numele lui Vasile Blaga ies la iveală. Surse din anchetă, citate de România TV, spun că în maşina lui Blaga erau 700.000 de euro, în momentul în care Liviu Popa a făcut accident cu autoturismul, scrie dcnews.ro.

Chestorul Liviu Popa a fost la rândul său audiat la sediul DNA Oradea, săptămâna aceasta, într-un dosar de corupție. IGPR a confirmat, joi dimineaţă, că a primit o cerere din partea chestorului Liviu Popa, privind încetarea raporturilor de serviciu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:31 - Fostul primar din Ploiești, Andrei Volosevici, a fost arestat în ultima zi de mandat. Pentru ce este acuzat
20:31 - Oana Roman, atac dur la adresa persoanelor care o jignesc pe Alina Ceușan. „Nu suntem cu nimic mai presus dacă…”
20:12 - Fotbaliștii care au câștigat Cupa Campionilor cu Steaua în 1986 vor solicita să fie incluși pe lista foștilor sportivi care primesc o indemnizație lunară. Cât valorează aceasta
20:11 - Diana Șoșoacă: Decizia CCR în privința mea e o adevărată lovitură de stat / Urmează probabil să fiu aruncată și în închisoare și probabil se va reitera Experimentul Pitești. Din păcate, trăim în dictatură (VIDEO)
20:00 - Care este diferența de vârstă între Mihai și Elwira Petre? Cei doi formează un cuplu de peste 20 de ani
19:39 - Câte minute trebuie să mergem, de fapt, pe jos zilnic pentru a trăi mai mult. Studiul care demontează orice mit
19:38 - Virgil Guran (PNL): Această gâlceavă și această luptă între noi și PSD este pe bune. Este reală, nu e nicio regie (VIDEO)
19:28 - Germania consideră că desfășurarea trupelor nord-coreene în Ucraina reprezintă o „escaladare clară”. Cum a reacționat Coreea de Nord
19:26 - Ștefan Pălărie (USR): PSD joacă la mai multe capete, PNL e într-un unghi foarte, foarte prost / Există o strategie de a face orice pentru ca în finala prezidențială românilor să le fie luat dreptul la vot pur și simplu (VIDEO)
18:56 - Un jurnalist român a fost arestat în lipsă de un tribunal rus, pentru că ar fi trecut ilegal granița. Ce pedeapsă riscă acesta