Suma primită de soțul Alexandrei Ivanov din partea statului, în urma tragicului deces la Maternitatea Botoșani

Suma primită de soțul Alexandrei Ivanov din partea statului, în urma tragicului deces la Maternitatea Botoșani
Foto: Facebook/ Ionuț-Bogdan Cărăușu

Tânără de 25 de ani, gravidă în 14 săptămâni, a murit din cauza neglijenței personalului spitalului, declanșând un protest în fața Spitalului din Botoșani. Sute de oameni s-au strâns pentru a-și exprima indignarea față de tragedie, care a lăsat trei copii orfani. Soțul tinerei a primit o compensație financiară din partea statului pentru pierderea suferită.

Câți bani a primit din partea statului soțul Alexandrei Ivanov

Alexandra Ivanov a plecat dintre noi acum o lună, dar amprenta suferinței lăsate în urma sa rămâne profund resimțită. Prietenii apropiați, familia și, mai ales, soțul său și cei trei copii pe care îi au împreună, continuă să plângă pierderea imensă. În urma circumstanțelor tragice și nedrepte în care tânăra gravidă a fost răpusă de soartă, statul a venit în sprijinul lor, oferindu-le un ajutor financiar sub forma unei compensații pentru suferința lor.

Acum, soțul Alexandrei Ivanov are grijă exclusivă de cei 3 copii de când soția sa a murit. Recent, a primit 30.000 de lei, pe care intenționează să îi folosească pentru creșterea copiilor. Cu toate acestea, niciun ban nu poate alina durerea din inimile lor, scrie Viva.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`