Suma imensă plătită de un clujean pentru fast-food în 2022 / Bărbatul a plătit câteva mii de lei pentru acest tip de mâncare

Suma imensă plătită de un clujean pentru fast-food în 2022 / Bărbatul a plătit câteva mii de lei pentru acest tip de mâncare
Sursa foto: Pixabay

Unii români parcurg an de an sute de kilometri pentru a se bucura de preparatele ca la mama acasă, însă unii preferă să nu iasă din zona de confort și să-și comande zilnic mâncare de la restaurant, deși nu este tocmai sănătos acest lucru. Un clujean a scos, în 2022, o sumă colosală pentru mâncarea de tip fast-food.

Care este suma pe care un clujean a plătit-o pentru fast-food în 2022

Un clujean s-a făcut remarcat prin faptul că a comandat mâncare fast-food în valoare de peste 4.000 de lei. Tot în Cluj-Napoca se află și cel mai mare consumator al mâncării de acest gen. Acesta ar fi făcut 750 de comenzi, preparatul preferat al acestuia fiind șnițelul de pui pe care l-a comandat de 140 de ori.

Un studiu arată că mâncarea de tip fast-food a fost preferată în momentele importante ale anului trecut. De Ziua Îndrăgostiților și de 8 martie, cuplurile au ales meniurile duble de burger. Acestea au fost livrate către toți clienții din țară. potrivit observatornews.ro.

Românii selecți au renunțat la mâncarea fast-food în 2022. Aceștia au preferat mai mult bucătăria asiatică și cea grecească.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`