Suferă de cancer de rinofaringe la doar 30 de ani: Victima unui caz de malpraxis are nevoie urgentă de ajutor financiar: Vezi cum se pot dona bani

Suferă de cancer de rinofaringe la doar 30 de ani: Victima unui caz de malpraxis are nevoie urgentă de ajutor financiar: Vezi cum se pot dona bani

Un caz dovedit de malpraxis poate avea un deznodământ nefericit, dacă nu se găsesc resursele necesare pentru continuarea unui tratament specific. Pacienta Corina Elena Fulga (foto – înainte de actualele probleme medicale), în vârstă de doar 30 de ani, a fost diagnosticată greșit la Spitalul Județean din Ploiești, iar din această cauză o tumoră extinsă îi pune grav în pericol viața. Acum are nevoie de ședințe extinse de radioterapie pentru a scăpa de cancerul de rinofaringe de care suferă.

Totul a început în septembrie 2012, când Corina Fulga, din Breaza de Jos, județul Prahova, s-a prezentat la Spitalul Județean din Ploiești cu dureri în zona sinusurilor. Cei de aici, deși i-au făcut și o examinare cu un Computer tomograf la Spitalul Lotus, nu au recunoscut o tumoră extinsă de rinofaringe cu multiple metastaze. După cum se precizeazează în fișa de consult Radioterapeutic a pacientei, “acest caz este un exemplu de malpraxis”.

UN FRAGMENT DIN FIȘA DE CONSULT RADIOTERAPIE


Deoarece tumora nu a fost diagnosticată inițial, pacienta nu a primit tratament corespunzător, slăbind în timp rapid nu mai puțin de 7 kilograme. Ulterior, Corina Fulga a ajuns la spitalul Sfânta Maria din București, unde a fost consultată de doctorul Sarafoleanu. Acesta i-a descoperit tumora, dar din păcate aceasta s-a dovedit a fi acum neoperabilă. Noul diagnostic: cancer de rinofaringe.

Singura soluție pentru vindecarea Corinei a fost efectuarea unor ședințe extinse de radioterapie. Cum corpul ei era extrem de slăbit, pentru a avea efect ședințele de radioterapie au trebuit făcute într-un centru privat, care necesită costuri extinse.

Ședințe de radioterapie

În acest moment, Corina Fulga a efectuat deja mai bine de jumătate din ședințele de radioterapie necesare, evoluția sa medicală fiind una bună. Însă, pentru ca tratamentul să reușească, mai are nevoie de o serie de ședințe pentru care, în acest moment, nu mai are bani.


Corina Fulga și fiica sa înainte de actualele probleme medicale

Costurile tratamentului pe care îl mai are de urmat nu sunt foarte mari: este vorba de 10.000 de lei (100 de milioane de lei vechi). Din păcate, Corina Fulga are o situație precară acasă. Nu are banii necesari pentru acest tratament și de abia reușește să aibă grijă de fiica sa.

Cei care o pot ajuta pe tânăra de 30 de ani Corina Fulga să scape de cancerul de rinofaringe o pot face donând bani în contul de mai jos:

FULGA CORINA ELENA

RO10RNCB0207131802830001

BCR, Agenția Breaza

De asemenea, pentru detalii suplimentare privind cazul Corinei Fulga puteți suna la numărul de telefon: 0740.090.660.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`