Suceava: Un tânăr a furat un microbuz și l-a vândut cu 800 de lei

Suceava: Un tânăr a furat un microbuz și l-a vândut cu 800 de lei
Sursa Foto: Flickr.com

Un tânăr de 23 de ani, din comuna suceveană Marginea, a fost reținut pentru comiterea infracţiunilor de furt în scop de folosinţă şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere, după ce a furat un microbuz și l-a vândut cu 800 de lei.

Reținut după ce a furat un microbuz și l-a vândut

Fapta a fost comisă pe 11 noiembrie anul trecut, în Gura Humorului, dar suspectul abia acum a fost prins. Tânărul a reușit să fure un microbuz care aparţinea unei firme din localitate, după ce șoferul a plecat lăsând cheia în contact şi portierele deschise.

Tânărul a fost prins abia vineri. El a recunoscut că a furat microbuzul și a spus că l-a vândut cu 800 de lei.

„Acesta a fost identificat şi preluat în custodie de poliţişti, a fost audiat cu privire la fapta reţinută în sarcina sa, ocazie cu care a declarat împrejurările şi modul de comitere a acesteia. În fapt s-a reţinut că, în noaptea de 02/03.11.2023, cel în cauză ar fi pătruns pe portierele lăsate descuiate în microbuzul ce era parcat în spatele unui imobil situat în oraşul Gura Humorului şi folosind cheia adevărată, care se afla în contact, a pornit microbuzul şi l-a sustras din acel loc, ulterior vânzându-l altei persoane cu suma de 800 lei”, a transmis IPJ Suceava.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`