Cum a reuşit un jandarm montan să-şi salveze colegul din ghearele unui urs (VIDEO)

Cum a reuşit un jandarm montan să-şi salveze colegul din ghearele unui urs (VIDEO)
Foto: pixabay.com

Jandarm montan, în stare gravă, după ce a fost atacat de urs, în timpul serviciului. Incidentul extrem de grav a avut loc în Suceava, sâmbătă seară, informează B1 TV. Colegii bărbatului spun că jandarmul a vrut să se apere în momentul în care animalul s-a năpustit asupra sa, dar a fost prea târziu. Scene halucinante şi în Sibiu, acolo unde doi copii au fost atacaţi, chiar în curtea casei, de animalul sălbatic.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

TRAGEDIE ÎN MUZICĂ! LACRIMI PENTRU FUEGO! INIMA A CEDAT! IMAGINI GREU DE PRIVIT (FOTO)

Clipe de coşmar pentru un jandarm montan din Suceava. Bărbatul, care se afla în timpul serviciului, a fost atacat de un urs.

Colegii bărbatului povestesc că, la un moment dat, au oprit mașina pentru a patrula pe jos și din pădure a apărut un urs care l-a atacat pe jandarm. Acesta a încercat să scoată pistolul, dar a fost mușcat imediat.

VESTE PROASTĂ PENTRU KANAL D! TEO TRANDAFIR A FĂCUT ANUNȚUL! VA FI ULTIMA OARĂ

Apoi, unul dintre angajaţi a scos pistolul şi a împuşcat animalul sălbatic. Victima a fost transportată de urgenţă la spital şi este în stare gravă, spun medicii.

Momente de groază şi în Sibiu, acolo unde doi copii, cu vârste cuprinse între 9 şi 16 ani, au fost atacaţi de urs, chiar în curtea casei. Cei trei erau la ferma familiei, când animalul s-a năpustit. Au fost salvaţi de câinele lor, care a reuşit să îl alunge pe urs. Copiii, cu zgârieturi pe piept şi spate, sunt internaţi acum la Spitalul Judeţean Sibiu, la Secţia de boli infecţioase. Li s-a administrat vaccinul antirabic şi răspund bine la tratament. Sunt însă traumatizaţi după experienţa trăită.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`