Caz șocant în Rădăuți. Profesoară, către elev: „Ești tâmpit?! Te urăsc!” (VIDEO)

Caz șocant în Rădăuți. Profesoară, către elev: „Ești tâmpit?! Te urăsc!” (VIDEO)

Încă un caz revoltător în şcolile din România. O profesoară din Rădăuţi, Suceava, a fost înregistrată, în timpul orei, când i-a spus unui elev că îl urăște și că nu îl poate suporta. Înregistrarea a ajuns pe internet, iar foşti şi actuali elevi ai profesoarei au comentat că femeia se comportă aşa cu elevii de multă vreme şi cer ca profesoara să fie pedepsită, informează B1 TV.

Până la această oră, nu am obţinut un punct de vedere al profesoarei acuzate că se comportă urât cu elevii.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

„Tu ești tănău? Tu nu știi ce e cu tine? Te urăsc, efectiv. Eu nu urăsc elevii, dar pe tine nu te pot suporta. N-ai putea să te muți în altă parte?”– Acestea sunt cuvintele pe care le aud elevii Colegiului Tehnic din Rădăuți de la profesoara lor de limba engleză.

În loc să le vorbească frumos, cald, cu blândeţe, profesoara ţipă la ei şi îi jigneşte.

PRIMELE IMAGINI DUPĂ DECESUL LUI MIHAI CONSTANTINESCU! SCENE SFÂȘIETOARE S-AU PETRECUT ÎN FAȚA SALONULUI UNDE CÂNTĂREȚUL ȘI-A DAT SFÂRȘITUL

În loc să-l încurajeze, să aibă răbdare cu elevul, profesoara îi spune acestuia că îl urăşte şi nu-l suportă.

Mai mult, de comportamentul execrabil al celei de la catedră se plâng actualii, dar şi foşti elevi. Cu toţii o acuză pe profesoara de limba engleză că şi-a făcut un obicei şi le vorbeşte urât de multă vreme.

„Aşa este de când o ştiu, mereu insultă elevii, din orice motiv, ba, chiar, îi loveşte. În sfârşit, după atâţia ani, a fost dată în vileag”, a scris unul dintre foştii elevi pe internet. Iar un altul susţine că profesoara l-a făcut „retardat” şi „prost”.

ANTONIA, MESAJ CUTREMURĂTOR DIN SPITAL! MEDICII AU PUS-O PE PERFUZII! FANII SE TEM PENTRU VIAȚA EI

Urmăriți B1TV.ro și pe
`