Încă 6 oameni au murit din cauza noului coronavirus. Toate victimele, din Suceava / Bilanțul a ajuns la 78 decese, cele mai multe dintre ele – 31 – numai din acest județ

Încă 6 oameni au murit din cauza noului coronavirus. Toate victimele, din Suceava / Bilanțul a ajuns la 78 decese, cele mai multe dintre ele - 31 - numai din acest județ
Foto: pixabay.com

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, marți, decesul a încă șase persoane infectate cu noul coronavirus. Toate victimele sunt din Suceava.

Este vorba despre un bărbat de 62 de ani din județul Suceava, decedat pe 25 martie și confirmat cu noul coronavirus pe 31, o femeie de 69 de ani, decedată pe 27 și confirmată pe 31, și un bărbat de 68 de ani, care a murit pe 28, rezultatul testului fiind dat pe 31. Acesta a fost pozitiv.

O altă victimă este un bărbat de 57 de ani, confirmat pe 28 și decedat pe 30, o femeie de 82 de ani, confirmată pe 28 martie și decedată pe 30, și încă o femeie de 64 de ani, decedată pe 26 martie și confirmată pe 31.

„Decesele sunt la pacienti internați în Secția medicală (decesele 73,75,76,77) si gastroenterologie (decesele 74 si 78) a SJU Suceava. În acest moment nu detinem date despre patologia asociată”, a transmis Grupul, printr-un comunicat.

Informații actualizate marți, 31martie, despre persoanele decedate pe teritoriul României din cauza noului coronavirus – AICI

Lista actualizată a județelor din care provin victimele – AICI

Municipiul Suceava și opt comune limitrofe sunt de marți în carantină totală, măsurăluată din cauza răspândirii extrem de rapide a noului coronavirus. Toate căile de acces sunt securizate de Armată și Poliție. (Detalii AICI) Sute de cazuri de infectare au fost raportate aici și peste 30% dintre victimele COVID-19 pe teritoriul României au murit la Spitalul Județean din Suceava.

Marți, președintele Klaus Iohannis a ținut să se adreseze direct sucevenilor: „Dragi suceveni, nu suntenți singuri. Suntem cu toții alături de voi. Vom avea grijă ca tot ce este necesar să și ajungă acolo. Vă rog din suflet, respectați ceea ce autoritățile impun. Respectați normele de deplasare, de igienă, normele de distanțare socială”. (Detalii AICI)

Urmăriți B1TV.ro și pe
`