Student medicinist, condamnat după ce a violat alți tineri la Constanța. Își droga victimele cu medicamente strecurate în cocktailuri

Student medicinist, condamnat după ce a violat alți tineri la Constanța. Își droga victimele cu medicamente strecurate în cocktailuri
sursă foto: captură YT

Magistrații din cadrul Judecătoriei Constanța au decis condamnarea lui D.E T., student medicinist, la 19 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de viol, participaţie improprie la săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, ultraj contra bunelor moravuri și influențarea declarațiilor.

Sentința nu este definitivă, pe 6 aprilie 2023 urmând a se judeca apelul – relatează ziarul local Replica.

D.E T. este un student homosexual evreu cu cetățenie americană care studia Medicina la Constanța unde obișnuia să racoleze tineri prin cluburi și ulterior îi invita acasă, unde îi servea cu un ”cocktail„ în care amesteca pe ascuns alcool și benzodiazepine pentru a-i droga.

După ce tinerii picau inconștienți, îi abuza sexual

Doi tineri din Medgidia, victime ale violatorului, l-au reclamat pe 12 iunie 2017. Aceștia relatează că, după ce i-a luat amețeala, nu își mai amintesc nimic.

Victimele, în vârstă de 20, respectiv 21 de ani, au reclamat faptul că bărbatul în cauză le-ar fi administrat un produs medicamentos, după care ar fi fost agresați sexual de către acesta.

„Râdea” de ei după ce îi droga, povestesc tinerii

Tinerii au povestit anchetatorilor că merseseră la domiciliul lui D.E T., în calitate de amici, după ce se împrieteniseră în club. După ce au ajuns, tot ce își amintesc este că au băut ceva după care au simțit o amețeală puternicî în timp ce zăceau pe canapeaua din sufragerie și că îi vedeau fața: „Râdea”, povestesc aceștia.

Când s-au trezit în dormitor, dezbrăcați, și-au dat seama ce s-a întâmplat și au plecat iar pe drum au făcut accident rutier, lovind mai multe mașini din pricina faptului că erau încă sub influența șocului și a substanțelor strecurate de medicinistul pervers în băutură.

După relatările victimelor, polițiștii au organizat o acțiune complexă, în noaptea de 24 spre 25 iunie 2017, pe raza stațiunii Mamaia, fiind folosit un investigator sub acoperire pentru întâlnirea cu respectivul bărbat – relatează publicația de la malul mării.

Anchetatorii au fost șocați de ceea ce au descoperit în casa violatorului homosexual

În urma perchezițiilor efectuate la locuința și mașina perversului student, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor 30 de flacoane de produse medicamentoase ce conțin benzodiazepine, recipienți cu lichide susceptibile a conține benzodiazepine, cinci laptopuri, un DVR, șapte telefoane mobile, mai multe medii electronice de stocare a datelor și diferite jucării sexuale.

În mica farmacie a agresorului figurează substanțe cu efect tranchilizant mediu sau minor, folosite de obicei pentru tratarea unor afecțiuni psihiatrice.

Cât va sta la pușcărie, printre alți violatori, studentul evreu

Magistrații din cadrul Judecătoriei Constanța au decis condamnarea violatorului D.E T., la câte zece ani de închisoare pentru fiecare faptă de viol, trei ani pentru participaţie improprie la săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, un an pentru ultraj contra bunelor moravuri și trei ani pentru influențarea declarațiilor.

În urma contopirii pedepselor, acesta ar putea să execute doar 19 ani de închisoare însă sentința nu este definitivă iar pe 6 aprilie 2023 urmează a se rejudeca apelul, menționează Replica.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`