În plină criză de coronavirus, Streinu-Cercel explică cum și-a blocat telefonul pentru că a greșit codul PIN de trei ori (VIDEO)

În plină criză de coronavirus, Streinu-Cercel explică cum și-a blocat telefonul pentru că a greșit codul PIN de trei ori (VIDEO)
Foto: Inquam Photos

În ciuda faptului că în țară există o frică tot mai încreștere privind răspândirea epidemiei de coronavirus, doctorul Adrian Streinu-Cercel a găsit de cuviință ca, în conferința de presă privind măsurile luate de autorități, să explice cum a reușit el să își blocheze telefonul.

„Telefoanele mele funcționează 24 din 24 fără niciun fel de probleme. Ieri am avut o mică problemă cu telefonul pentru că s-a descărcat și pe urma mi-a cerut să îi bag PIN-ul. L-am băgat de trei ori și a zis cancel și a trebuit să umblu după codul PUK. L-am găsit și pe ăla într-un final și l-am repus în linie, dar îl aveam pe celălalt care, ce să vezi, suna tot timpul”, a declarat Streinu-Cercel.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Această declarație vine în contextul în care un tânăr din Gorj a fost depistat pozitiv cu coronavirus miercuri seară.

Asta deși în urmă cu câteva zile managerul Institutului de Boli Infecțioase „Matei Balș”, Adrian Streinu-Cercel, dădea asigurări că riscul ca italianul diagnosticat cu coronavirus să fi fost contagios în perioada în care s-a aflat în România este foarte mic. Acesta a invocat faptul că boala s-a manifestat în cazul italianului la două zile după ce a plecat din țară.

„Riscul de a transmite pe teritoriul României este foarte mic pentru că, fiind în perioada de incubație. Știm cu toții că această perioadă este de până la 14 zile. S-a aflat, într-adevăr pe teritoriul României în perioada de incubație, dar fără să aibă potențial de transmitere. Debutul bolii a avut loc la 48 de ore după ce a ajuns pe teritoriul Italiei, ca atare riscul să fi fost contagios pe teritoriul României este foarte mic”, declaraStreinu-Cercel. (Detalii AICI)

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a confirmat marți că italianul de 71 de ani, bolnav de coronavirus, a avut mai multe întâlniri de afaceri în Craiova, în perioada 18 – 22 februarie.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)