Stilul casual inteligent cucerește străzile și inimile tuturor

Stilul casual inteligent cucerește străzile și inimile tuturor
Stilul casual inteligent cucerește străzile și inimile tuturor

Indiferent de stilul personal de viață,  nu ar trebui niciodată să luăm o pauză de la ne îmbrăca cu stil. Sigur, asta nu înseamnă să purtăm cel mai bun costum pentru a rezolva o mică chestiune într-o sâmbătă amiază, dar ar trebui să încercăm să ne prezentăm bine în orice context.

Cum putem să punem la punct o garderobă casual?

Pentru acele situații mai relaxante, există stilul casual inteligent, caracterizat de piese confortabile, accesorii practice precum rucsacuri de piele, dar și de unele detalii masculine. Așadar, dacă sunteți vinovați că în fiecare duminică vă îmbrăcați cu aceeși pereche de blugi vechi și același hanorac, este timpul să adoptați stilul casual.

Stilul casual transformă ca prin minune orice garderobă, fără să sacrifice confortul. De la o ținută neglijentă, faceți trecerea la o ținută îngrijită, confortabilă, atentă și un pic elegantă. Așa este stilul casual inteligent. Pentru a pune la punct o garderobă casual, trebuie doar să investiți în câteva elemente cheie. Începeți cu denimul și optați pentru o pereche de blugi clasici și o jachetă. Veți avea nevoie și de o pereche de pantaloni, precum și de câteva tricouri de bază, tricouri polo și tricouri cu nasturi. O geacă – indiferent că este vorba de o geacă de motociclist sau o geacă de piele – este următoarea pe listă. În cele din urmă, câteva perechi casual  de pantofi pentru bărbați merită investiția. Adidașii albi, mocasinii și o pereche de cizme sunt printre cele mai bune opțiuni. Pentru garderoba de iarnă, adăugați un pulover, o bluză cu glugă și o piesă tricotată. Orice bărbat știe că nicio ținută – nici măcar o ținută casual – nu este completă fără accesoriile potrivite, deci veți avea nevoie și de unele accesorii.

Ținutele casual sunt excelente pentru acele zile în care trebuie să rezolvați tot felul de sarcini, iar confortul este esențial. Blugii și pantalonii chino sunt opțiuni fantastice de pantaloni, în timp ce pantalonii scurți sunt ideali pentru vară. În ceea ce privește partea superioară, ținutele casual se rezumă la un tricou simplu și la o jachetă confortabilă. Când vine vorba de încălțăminte, nimic nu întrece adidașii. Pentru ieșirile de seară, ținutele casual sunt la fel de potrivite. Prin urmare, vă puteți baza tot pe blugi, mai ales dacă dețineți o pereche neagră sau albastră. Pentru o ținută excelentă, optați pentru partea superioară pentru o cămașă sau un tricou simplu și o jachetă de piele. Veți obține astfel o ținută care va impresiona, fără să fi depus eforturi prea mari.

Ce accesorii sunt potrivite pentru stilul casual inteligent?

Stilul casual inteligent se bazează, în primul rând, pe rucsacuri de piele elegante și funcționale. Gențile din piele sintetică sau cele confecționate din țesătură rigidă sunt, de asemenea, foarte recomandate, deoarece emană un stil contemporan și ușor sportiv. Atunci când achiziționați un rucsac de piele sau o geantă de bărbați, nu treceți cu vederea detaliile, cum ar fi chingile sau fermoarul care pot oferi o notă distinctă stilului casual inteligent.

Alte detalii, cum ar fi o curea, ochelarii de soare și ceasul, sunt la fel de importante. Aceste accesorii accentuează ținuta și o fac să pară mai rafinată și mai elaborată, chiar dacă purtați o pereche simplă de blugi și o cămașă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`