Ștefan Pălărie, despre gafa de proporții a lui Klaus Iohannis: Sunt consternat. Poate se gândea la ‘kilele’ de cadouri primite sau la protocolul avut acolo, dar nu la numele unei țări (VIDEO)

Ștefan Pălărie, despre gafa de proporții a lui Klaus Iohannis: Sunt consternat. Poate se gândea la 'kilele' de cadouri primite sau la protocolul avut acolo, dar nu la numele unei țări (VIDEO)
În imagine: Klaus Iohannis, fericit după ce a câștigat al doilea mandat de președinte. Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Senatorul USR, Ștefan Pălărie, a comentat gafa făcută de Klaus Iohannis, marți, în timpul unui discurs susținut la Cotroceni.

„Sunt consternat”

Președintele României a greșit numele unei țări pe care a vizitat-o chiar anul trecut, și anume, în timp ce enumera vizitele unor țări din America Latină, a spus că a vizitat și Kile (Chile).

„Sunt consternat. Auzisem la una dintre colegele mele care spunea că avem un președinte care nu știe să pronunțe numele țărilor. Și acum am văzut în toată splendoarea domniei sale cum șeful politicii externe al statului nostru, România, nu știe să pronunțe numele unei țări”, a declarat Ștefan Pălărie.

„E echivalentul cu acel codoi (CO2) al tovarășei Elena Ceaușescu”

„Este incredibil. E echivalentul cu acel codoi (CO2) al tovarășei Elena Ceaușescu. Îl vedem în plină splendoare pe buzele domnului președinte. Este absolut inadmisibil.

Poate se gândea la kilele de cadouri primite sau la protocolul avut acolo, dar nu la numele unei țări”, a mai spus senatorul USR.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`