STB anunță că vor fi verificate toate autobuzele Otokar după incendiul în care a fost distrus unul dintre ele

STB anunță că vor fi verificate toate autobuzele Otokar după incendiul în care a fost distrus unul dintre ele
Foto: Facebook @ Societatea de Transport București

Societatea de Transport București (STB) a anunțat că toate autobuzele Otokar vor trece printr-o verificare tehnică suplimentară ca urmare a incendiului care a distrus un autobuz de pe linia N521 (121), marți dimineață, în jurul orei 4:20, transmite Agerpres.

Cauzele defecțiunii care au provocat aprinderea motoriului sunt investigate de o comisie tehnică a STB.

„Din dispoziţia directorului general, pentru siguranţa călătorilor se fac verificări tehnice suplimentare (faţă de cele zilnice obligatorii) pentru toate autobuzele marca Otokar. Asigurăm călătorii ca acest incident este izolat şi sunt luate măsuri tehnice suplimentare pentru a preveni astfel de situaţii”, spun reprezentanții STB.

STB anunță că vor fi verificate toate autobuzele Otokar

STB susține că au fost luate imediat măsuri pentru verificarea tehnică suplimentară a autobuzelor marca Otokar programate să iasă în traseu în aceste zile şi pentru instruirea șoferilor astfel încât să sesizeze cât mai rapid orice eventuală anomalie sau defecţiune care apare.

Pe termen mediu, mai spune STB, măsurile se referă la evaluarea şi stabilirea cauzelor care au provocat defecţiunea şi convocarea producătorului acestui tip de autobuz şi luarea unor măsuri tehnice suplimentare de siguranţă (după caz, dacă se constată ca este un defect de fabricaţie).

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`