Stațiunea colț de Rai de la malul mării. Are prețuri duble față de Mamaia

Stațiunea colț de Rai de la malul mării. Are prețuri duble față de Mamaia
sursă foto: captură YT

Gura Portiței, locul unde Marea se întâlnește cu Delta Dunării, a fost luată cu asalt de turiștii dornici să petreacă zilele libere de Sfânta Maria. Însă, aici prețurile sunt duble în comparație cu Mamaia.

Gura Portiței are prețuri duble față de Mamaia

Pentru a ajunge la Gura Portiței, turiștii sunt nevoiți să ia barca din portul Jurilovca. Drumul pe apă nu este lung, în aproximativ 10-15 minute, ajungi la destinație, însă acesta costă 80 de lei, dus-întors, scrie Click.

Prețurile din meniu restaurantelor nu i-au descurajat însă pe turiștii dornici să mănânce un storceac de sturion la 50 de lei sau o porție mică de hamsii, la același pret.

Totodată, apa plată sau minerală era și ea la mare căutare, prețul acesteia este de 16 lei sticla de jumătate de kilogram.

Pe de altă parte, un borș de pește costa 39 lei, salata de icre de știucă era 72 de lei, iar o Gustare caldă ca la Gura Portiței cu pui de baltă și rapane la plită ajungea la 132 lei.

Cazarea la Gura Portiței

Nici prețurile la cazare nu sunt ieftine. Dacă vrei să te cazezi la o căsuță de trei stele situată pe plajă, pentru un sejur de șapte zile, trebuie să achiți 2989 lei pentru 2 adulți, fără mic dejun. Cazare în Dubla Vilă Anfisa (cu vedere la lac- Delta Dunării) ajunge la 5231 lei,  pentru 2 adulți, 7 nopți, fără mic dejun. Masa se poate servi la cele două restaurante din zonă, conform sursei citate.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`