Starețul unei mănăstiri din Maramureș a căzut în păcat, după ce a renunțat la hainele monahale și s-a însurat / Enoriașii l-au recunoscut în pozele de la nuntă

Starețul unei mănăstiri din Maramureș a căzut în păcat, după ce a renunțat la hainele monahale și s-a însurat / Enoriașii l-au recunoscut în pozele de la nuntă
Sursa foto: Captură Video / YouTube

Starețul unei mănăstiri ucrainene din Maramureș a renunțat la hainele monahale pentru a se însura. Acesta a fugit de la mănăstire, iar nimeni nu a mai știu nimic despre el timp de două luni, până când a fost recunoscut în pozele de la nuntă.

Enoriașii l-au recunoscut pe fostul călugăr din pozele pe care le-a postat le propria nuntă.

Pozele de la petrecere au fost publicare pe Internet chiar de fostul stareț.

Starețul a plecat de la mănăstire pentru a se însura

„La cele solicitate de dumneavoastră, referitor la situația de la mănăstirea ortodoxă ucraineană Sf. Ioan Botezatorul, Ruscova, Maramureș, ne exprimăm punctul nostru de vedere astfel:

1. Pr. Stareț Ignatie (Bocicorec) s-a dus de la mănăstire fără binecuvântare;

2. Ce s-a întâmplat în acel răstimp nu știm, era de negăsit… Am aflat și noi de cele întâmplate de pe rețele de socializare și în prezent este în curs o anchetă, iar măsurile vor fi luate de către comisia de disciplină a Patriarhiei.

În momentul de față se află sub ascultarea unui duhovnic și evident fiind călugăr ispășește un canon de îndreptare la o mănăstire din țară. Cu respect protopop pr. Petru Rahovan, reprezentant al Vicariatului Ortodox Ucrainean din România, Protopop al Protopopiatului Sighetu Marmației”, a fost reacția Vicariatului Ortodox Ucrainean din România, potrivit stiripesurse.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`