Sportiva adolescentă Kovesi. Iată cum arăta acum 15 ani cea mai puternică femeie din România (FOTO)

Sportiva adolescentă Kovesi. Iată cum arăta acum 15 ani cea mai puternică femeie din România (FOTO)
Foto: Evz

Laura Codruța Koveși, procurorul șef DNA, asociată cu cea mai puternică femeie din România, a avut o adolescență demnă de laude, relatează stirilekanald.ro.

Până să intre la facultate, Koveși, a practicat timp de 15 ani baschetul, fiind selectionată chiar în echipa națională a României, care a participat în 1989 la Campionatul European pentru Tineret, competitie unde tricolorele au ieșit vicecampioane.

În adolescență, actuala Laura Koveși se numea Laura Lascu. Era o fată ambițioasă, sociabilă și foarte bună la baschet ."Laura Lascu, așa o chema atunci. O fată super. Extrem de ambiţioasă şi sociabilă. Juca foarte bine în apărare şi în zona mică. Eram o echipă frumoasă.Ţin minte că în cazul în care la începutul unui turneu sau campionat cîştigam primul meci, nu mai renunţam în ruptul capului la echipamentul pe care-l folosisem " a rememorat Nagy, o fostă colegă de echipă a Laurei.

În trecut, ca și în prezent, Koveși era foarte înaltă, ceea ce o făcea personajul unor scene amuzante: "O fază haioasă a fost când ne-am întors de la un turneu de la Timişoara. Am intrat la un moment dat într-un restaurant care avea şi bar. Dintr-o dată, barmaniţa a început să strige la noi să ne dăm jos de pe bordura barului, pentru că o rupem. Mi se pare că i s-a adresat chiar Laurei. Abia apoi şi-a dat seama că fetele nu se urcaseră pe nimic şi că aia era înălţimea lor",a mai declarat fosta colegă.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Artefacte de 3.000 de ani au fost descoperite în Bistrița-Năsăud. Au fost găsite într-unul dintre cele mai importante situri arheologice din țară
23:51 - Primarul din Sfântu Gheorghe, supărat că elevii deja au distrus mobilierul nou pus în școli: „Vor trebui să plătească părinții”
23:16 - Sfârșit tragic pentru primul urs polar văzut în Islanda din 2016. Animalul a fost împușcat de poliție
23:14 - Marcel Boloș: Majorările de salarii au avut impact pe buget. Știu că pare destul de ciudat că au crescut încasările la buget, dar în același timp s-a mărit și deficitul / Care este explicația
22:54 - Mii de animale și-au pierdut viața în urma inundațiilor din Galați și Vaslui. Care este bilanțul
22:31 - Câți bani primim de la UE pentru pagubele generate de inundații. Ciucă: „România nu a fost reprezentată de către premierul Ciolacu la întâlnirea crucială”
22:28 - Un salvamar a fost amendat cu 1.000 de euro pentru că a salvat o femeie de la înec. Ce s-a întâmplat de fapt
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie