Sorin Roșca Stănescu: Cred că Victor Ponta îmi va cere scuze peste un timp, când se va liniști

Sorin Roșca Stănescu: Cred că Victor Ponta îmi va cere scuze peste un timp, când se va liniști

Senatorul PNL Sorin Roșca Stănescu a comentat, vineri, pentru B1 TV, afirmațiile premierului Victor Ponta, care l-a numit diversionist de meserie și spărgător de alianțe. Astfel, senatorul a spus că înțelege supărarea primului ministru, precizând că acesta îi va cere scuze „peste un timp, când se va liniști”.

„Nu e zi fără SRS. Cred că domnul prim-ministru, peste un timp, când se liniștește va avea toate motivele să-mi ceară scuze, așa cum i-am cerut și eu pentru lucruri mai puțin grave. Cât privește cea mai importantă acuzație, că tranzacționez oameni politici, vreau să-i reamintesc că am fost întradevăr în relații de prietenii cu aproape toți miniștrii, prim-ministri și niciunul dintre ei nu poate pretinde că l-aș fi tranzacționat sau că aș fi făcut nu știu ce manipulări și combinații diabolice. Nimeni nu poate să spună că m-am comportat duplicitar”, a declarat SRS, în  emisiunea „Butonul de panică”, de pe B1 TV.

„Știu că este un om corect și probabil e supărat pe o serie de afirmații pe care le-am făcut și vorbește la nervi. I-a luat-o temperamentul înaintea rațiunii. Dar când își va da seama că a greșit, își va cere scuze”, a mai spus senatorul.

Primul ministru Victor Ponta a declarat, joi, în emisiunea „Talk B1”, de pe B1 TV,  că problema cu Roșca Stănescu nu a fost o simplă supărare de moment, precizând că senatorul are experință în spart alianțe și este un diversionist. (Detalii AICI)

SRS: Ponta îmi va cere scuze

Embed:

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)
21:55 - Din ce este făcută celebra ciocolată Dubai, care s-a viralizat pe TikTok. 200 de grame din acest desert costă 50 de lei