Sorin Ovidiu Vîntu, eliberat din arest. Decizia este definitivă

Sorin Ovidiu Vîntu, eliberat din arest. Decizia este definitivă

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu și Ion Ilie Cezar au fost eliberați din arest. Decizia a fost luată joi de către magistrați, aceștia fiind cercetați pentru șantajarea patronului companiei Asesoft, Sebastian Ghiță.

Vîntu, alături de Ion Ilie Cezar, au fost trimiși în judecată în stare de arest pentru șantajarea lui Sebastian Ghiță. urmând ca Judecătoria Sectorului 1 să se pronunțe în privința vinovăției lor.

Magistrații Tribunalului București au decis arestarea celor doi, pe 29 aprilie, pentru comiterea infracțiunii de șantaj în formă continuă.

Cererea de eliberare din arest a fost respinsă de Judecătoria Sectorului 1 însă magistrații Tribunalului București au admis recursul formulat de aceștia.

Omul de afaceri și Ion Ilie Cezar au fost eliberați din arest cu interdicția de a părăsi țara și sunt obligați să se prezinte în fața instanței ori de câte ori aceasta o va cere.

De asemenea, cei doi nu au voie să ia legătura cu părțile din dosar inclusiv cu Sebastian Ghiță. Altă condiție a eliberării este ca Vîntu și Cezar să nu își schimbe domiciliul și să nu poarte arme de foc.

Sorin Ovidiu Vîntu, eliberat din arest

Embed: " />
Urmăriți B1TV.ro și pe
`