Sorin Oprescu vrea crearea unui site de un milion euro pentru Primăria Capitalei

Sorin Oprescu vrea crearea unui site de un milion euro pentru Primăria Capitalei
Foto: enational.ro

Un site de un milion de euro îşi doreşte primarul general Sorin Oprescu. Potrivit municipalităţii, noul site va conţine informaţii de prezentare a oraşului, cetăţenii îşi vor putea plăti taxele online şi vor putea depune documente. Firma care va crea site-ul va fi desemnată prin licitaţie publică. Bucureştenii consideră însă că suma este prea mare şi aceşti bani ar putea fi investiţi mult mai util.

Ofertele pentru realizarea noului site al Primăriei Capitalei pot fi depuse până pe 18 februarie, potrivit portalului de licitaţii publice. Preţul exact al lucrării se va stabili în urma licitaţiei însă municipalitatea este dispusă să plătească până la 1 milion de euro pentru servicii de acest gen. Bucureştenii sunt de părere că aceşti bani ar putea fi investiţi în lucruri mult mai utile.

”Nu mi se pare util. Ar trebui să vină să repare pe aici, să spargă gheața Primăria Capitalei. Mai bine asta ar trebui să facă primaria capitalei și după aia să facă site”, a spus un bucureștean.

Noul site ar urma să conţină informaţii turistice despre oraş, posibilitatea ca cetăţenii să îşi plătească taxele şi impozitele online sau să depună documente. Dar va avea şi un forum moderat de reprezentanţi ai municipalităţii. Actualul portal al primăriei funcţionează din 1996 iar specialiştii instituţiei au consemnat în caietul de sarcini că tehnologiile utilizate sunt învechite.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)